![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pasek nauki czy ocena nad tym paskiem? Bo u mnie pasek sie zapelnia ale ocena (4) stoi w miejscu. Normalnie zaliczaja i dostaja stypendium (1200)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pasek nauki! To gdzie jest ta kreska z minimum!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Łatke masz?
A ta kreska znajduje sie po środku paska. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez EuleEule : 22.04.2006 - 13:57 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmm.. Nie wiem ale moze daj mu pojsc na egzamin koncowy i zobacz czy zda? Jesli nie, to nie zapisuj.. Jesli zaliczy bez warunku to co Ci bedzie szkodzic ze pasek sie nie zapelnia?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A masz patcha do WB?
Ja tego problemu nie mam. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wgrałem patcha do normalnych simów, do NŻ i do WB... i nic... dalej to samo... niestety nie moge wgrac patcha do NS, bo kaze mi wlozyc plyte, a jak wkladam to aktualizator jej nie widzi (moze to przez to ze mam jakas dziwna wersje z 3 jezykami... angielskim, polskim i włoskim...). Chyba nic nie moze na to pomóc... może ktoś kto zna angielski napisałby do EA zeby wydali jakiegos mini-patcha naprawiajacego ten błąd?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie jest podobnie, tyle że mam problem z tymi "bąbelkami" na pasku nauki. Rozwijam wszystkie wymagane umiejętności (czyli np. na screenie EuleEule jest to gotowanie, technika i kondycja, a bąbelek pozostaje na swoim pierwotnym poziomie. Z zapełnieniem go nie mam problemów, a potem uczę się tak "na oko", czyli piszę pracę semestralną, parę razy odrobię lekcje, chodzę na wykłady i zdaję spokojnie z 5+
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|