![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Szukam kolorowych mebli. Najbardziej zależy mi na szafkach kuchennych. Wszystkie jakie są w grze są takie szare, a ja szukam czegoś barwnego, może nawet rażącego. Prócz szafek kuchennych mogą być też inne ładne mebelki, byle by miały głębokie barwy.
I jeszcze mam jedną prośbę. Szukam króciutkich loczków, takich kędziorków przy głowie, nie do ramion, tylko takie na 3 cm. Mogą być dla dziewczynki, albo dła chłopca. Wszystko jedno. Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
było mnóstwo takich tematów :con: istnieje takie coś jak wyszukiwarka ona nie gryzie :con: mogłabyś z niej skorzystać,a nie zaśmiecać forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
były tematy no ale przecież nikomu nie pomorzesz jezeli mu powiesz, że ma iść do wyszukiwarki. Może była ale nic nie znalazła.
A wiec: kolorowe meble znajdziesz tutaj: http://freearea.peggysims2.net/index.do |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki za pomoc ewkaewik. Zaraz obejrzę tą stronkę.
![]() Od pewnego czasu śledzę to forum i różne inne strony tego typu, ale naprawdę nic ciekawego nie znalazłam. Korzystam z wyszukiwarek, żeby nie było. I komentarze w stylu olusiaka są moim zdaniem obraźliwe i nie na miejscu. Każdy ma prawo zamieścić swój temat. No i nadal szukam tych loczków. Jeśli by ktoś znalazł cos takiego to bardzo prosze o link. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|