![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No dobra, postanowiłam pochwalić się moim nowym, totalnie maxisowym domem. Chyba jeszcze nie do końca nauczyłam się żyć bez dodatków z sieci, ale staram się i właśnie poniżej znajduje się pierwszy tego efekt. Czyli, tak zwany, dom 'clean'. I to 'clean' w stu procentach (chyba jestem z siebie dumna). Nazwa domu nijak się ma do jego wnętrza i ogólnie całości. Ogródka praktycznie w ogóle nie ma (ale chyba nie wygląda to jakoś strasznie źle), dach jest raczej do kitu, ale innego nie umiałm zrobić. Nie jest to jakaś perła architektury nowoczesnej czy coś, tylko mały domek na parceli 3/2 (chyba, jeśli dobrze pamietam), funkcjonalny i kosztujący coś koło 60 tys. Chcę uprzedzić, że nie traktuję tego całego budowania na poważnie i nie zamierzam kiedyś uzyskać rangi 'simowego architekta' czy czegoś takiego, w związku z czym buduję dla siebie i tak, żeby mi się podobało. Ten dom też mi się podoba
![]() Zapomniałam powiedzieć, że dom jest przystosowany dla jednego sima, ewentualnie dwóch, żyjących w stosunkach preferujących jedno łóżko oraz jednego zwierzęcia, raczej kota (psu niepotrzebny drapak i kocimiętka). KONIEC. Mam nadzieję, że zdjęcia się wyświetlą... Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:07 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie Obraź Się Ale Dom Mi Się Nie Podoba
Pozdr. ![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Cóż mój komentarz dużo tutaj nie wniesie, ponieważ jak sama stwierdziła Tobie ten dom Ci się podoba i zapewne granie rodzinką w tym domu sprawia frajdę.
Osobiście wole bardziej stonowane domy, no ale cóż nad gustami się nie dyskutuje. Zresztą sam pracuję nad projektem, który też zawiera dość odważne kolory. Mam nadzieje, że to nie pierwsza i ostatnia Twoja prezentacja na forum ![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() I mimo wszystko byłabym rada słysząc, co masz do powiedzenia. W końcu po to pokazałam ten dom, żeby ktoś powiedział, co o nim myśli ![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Skoro nalegasz
![]() To ja na Twoim miejscu zrezygnował bym z zielonych ścian na zewnątrz a w zamian dał kamień. W łazience nie pasuje ten ster ![]() W salonie brakuje mi kwiatów, obrazów, lamp podłogowych. Najbardziej podoba mi się sypialnia jest dość przytulna jak na maxisowe meble. Na rzutach widać, że dom trochę świeci pustkami, jest dużo wolnej przestrzenie niezagospodarowanej. Ale jak już wspominałem, ważne że tobie się fajnie w nim gra. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To nie estetycznie wygląda ! A no i zmień kolor ścian bryły domu a szczególnie te zielone! Bo nie pasują do kolorystyki domu w środku domu jest ok ale .. Kuchnia - ściany niech zostaną , podłogę zrób taką kafelkową co jest w nocnym życiu i tam są jeszcze takie malutkie stoliki zielone itp. i sa przezroczyste są do tego krzesła !! Weź zrób tak jak ja Ci napisałam a bedzie ładniej.... Pokój niebieski - Nie pasują meble ! Kup sobie dodatek jakiś fajny ;] młodzieżowy styl ;] ... No i to wszytko ocena - 4,5 / 10 |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Natalka1238 - Nie cytuj z obrazkami, przeczytaj regulamin.
Co do domku to bardzo ładny. W moim stylu. Podoba mi się. 8/10 |
![]() |
#9 |
Reputacja: 20
|
![]()
Natalka - zwariowałaś?! Boshhh, żal normalnie. :con:
Domek średni. Tylko łazienka mi się spodobała. Reszta średnia. 6/10. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna bryła, jeśli chodzi o kształt. Odrzuca mnie jedynie zielony kolor. Co to za pomysł?
Wewnątrz dużo ciekawych rozwiązań, nadających pomieszczeniom przytulności. Jedynie kuchnia mi się nie podoba – zwyczajne meble i za dużo zieleni. Nie padłam na kolana z zachwytu, ale domek naprawdę przyjemny ![]() 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|