Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.09.2006, 19:44   #1
gucman007
Guest

Domyślnie Brak miejsca na "C:/"

Mam pytanie: czy kadalog "Downloads" musi byc w moich dokumentach? Nie da się podać grze jakiejś innej lokalizacji? np na partycji E, na której mam dużo miejca. Mam z tym problem, bo kończy mi się już miejsce na małej (4gb) partycji windowsowej. Nie chciałbym robic formatu, aby dzielić od nowa partycje. Wiem że mogę jeszcze powiększyć programami typu Partition Magic, ale to też odpada, gdyz na dysku jest kilka uszkodzonych sektorów i na 70% coś pójdzie nie pomysli. Najlepszym wyjściem była by zmiana lokalizacji skąd gra ma wczytywać pliki *package.
Chodzi o to żeby cały folder "EA GAMES" (lub chociaż folder Downloads) nie był w moich dokumentach tylko najlepiej w folderze gdzie zainstalowana jest gra czyli na innej (większej) partycji.

Czy jest to możliwe?
Prosiłbym o jaknajszybszą odpowiedź
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.09.2006, 20:20   #2
Ffisia
Guest

Domyślnie

obawiam sie że nie..mi też by się to przydało,bo przez te wszystkie downloadsy komputer zwalnia,a nie tylko gra..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2006, 20:30   #3
gucman007
Guest

Domyślnie

Heh, wiesz śmieszne jest to, że szukałem na forum i nie mogłem znaleść. Później szukałem na googlach... i znalazłem odpowiedź na tym forum
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ight=downloads

Odpowiedź masz w ostatnim poście. Poprzednich lepiej nie czytaj... bo jeśli masz trochę pojęcia o kompach to nieźle się uśmiejesz xP

Właśnie o to mi chodziło. O to co Szynszyl tam napisał. Nawet nie wiedziałem że tak można, a chdziło mi dokładnie o coś takiego. Coś jak funkcja INCLUDE w PHP. Wtedy moje dokumenty nie będą w c:/Documents and Settings, ale w miejscu które sam(a) sobie wybierzesz

Ja właśnie przenoszę MOJE DOKUMENTY na inną partycję... ciekawe czy poskutkuje. Będę wniebowzięty. Bo już miałem format robić (a mój dysk nie był formatowany od pół roku )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2006, 11:26   #4
dareczka84
Guest

Domyślnie

no ja wlasnie przenosze, czy to działa? czy gra "widzi" dodatki?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2006, 12:13   #5
dareczka84
Guest

Domyślnie

u mnie wszystko działa...tylko na chwile zajrzalam ale wyglada ze jest ok
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania