Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.07.2007, 09:37   #1
Iminashi

Reputacja: 13
Domyślnie Mój drugi domek [BRAK ZDJĘĆ]

Od razu mówię, że to jest maxisowy domek. Coś zacięło mi się w trybie budowania i nie mogę się do niego dostać. Zaczęłam go już budować. Jak mój brat przyjedzie to mi to naprawi. Więc następny domek będzie zbudowany tylko i wyłącznie przeze mnie. Domek miał być szybciej, ale jak wychodziłam z simsów, to tak dla jaj cyknęłam zdjątko. No i hehe zaciął mi się folder ze zdjęciami. Nie chce sie włączyć. Ale miałam sposób, który przyszedł dopiero po kilku dniach. Wzięłam eksploruj do folderu z domkiem i wuala! Już tam mogę włazić. Mam pecha do simsów A oto domek:

Ta urocza kobieta to Gosia. Jest w pierwszym dniu ciąży Ten przystojny facet to Kuba. Wkrótce dam relację z porodu

Łazienką nr 3 nie będę was zanudzać Proszę, abyście nie oceniali elementów z trybu budowania, bo pisałam co się stało

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:58
Iminashi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.08.2007, 09:39   #2
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: Mój drugi domek

Nie jest tak źle. Co prawda wolę parterowe domki, ale mam nadzieję, że moja ocena Ci pomoże

ZEWNĄTRZ: Nie podoba mi się oświetlenie. I kolor domku. Ale plusik za werandę, bardzo mi się podoba 4/10
OGRÓD: Po co tyle stolików? :/ i dwa jacuzzi? Ja inaczej zagospodarowałabym ten ogród, domek ma swój specyficzny, szczególnie zewnątrz styl i można napraewdę fajnie urządzić ogród 2/10

BRYŁA: Taka zwykła, nie lubię jak ktoś wydziwia niewiadomo co, ale nie lubię też wysokich domów...
Ten mi przypomina góralski... A te okna i drzwi? Nie nawidzę ich... 4/10

WEWNĄTRZ: I tutaj się rozpiszę. Widać, że masz gust, ale nie umiesz go wykorzystać. Brakuje Ci pomysłów, i dobrego rozmieszczenia. Po co ten bufet? A po co w nim dwa stoły i dwie lampy?! A ten kącik do imprez? Powinnaś ten barek i wieżę wstawić do bufetu... wyglądało by to lepiej... Ale podoba mi się sypilania(choć jest troszkę zimna) i pokój dziecka, tylko co będzie gdy urodzi się chłopiec? Fajny salon I za to plusik Szkoda, że nie ma firanek... i ten sam kolor ścian... Wygląda na to, że lubisz wstawiać wszystko po DWA Np. światełka w łazience... I ta podłoga w gabinecie...
Ale nie jest źle... 6/10

RAZEM: 16/40

UWAGI: Popracuj nad tym domkime, pozmieniaj troszkę, i następnym razem dokładniej zaplanuj wnętrze. To jest ważne. Gdy ogładałam ten domek nie miałam poczucia takiego projektu, bo to było robione od tak, bez planów. Ale nie jest źle. Widziałam gorsze domki. Idziesz w dobrym kierunku Piękna rodzinka, szczególnie Gosia

Trzymaj się cieplutko, i głowa do góry! Trzeci domek będzie świetny zobaczysz
Pozdrawiam
Kasia

stare 01.08.2007, 12:08   #3
Iminashi

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: Mój drugi domek

Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
...OGRÓD: Po co tyle stolików? :/ i dwa jacuzzi? Ja inaczej zagospodarowałabym ten ogród, domek ma swój specyficzny, szczególnie zewnątrz styl i można napraewdę fajnie urządzić ogród 2/10...
Zanim Gosia zaszła w ciążę, to ta para była największymi imprezowiczami w mieście. Najpierw piekli żeberka na rożnie, potem zabawiali się w jackuzzi. Zapraszali od 10 do 20 gości na imprezkę. A o roślinkach mówiłam, że nie mogę ich wsadzić, bo zaciął mi się tryb budowania. Domku przemalować nie mogę, ale chętnie przemalowałabym go na brąz.
P.S. Nie mam pirata. Zresztą pisałam o tym...

Ostatnio edytowane przez Iminashi : 01.08.2007 - 12:12
Iminashi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania