|
![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Od razu mówię, że to jest maxisowy domek. Coś zacięło mi się w trybie budowania i nie mogę się do niego dostać. Zaczęłam go już budować. Jak mój brat przyjedzie to mi to naprawi. Więc następny domek będzie zbudowany tylko i wyłącznie przeze mnie. Domek miał być szybciej, ale jak wychodziłam z simsów, to tak dla jaj cyknęłam zdjątko. No i hehe zaciął mi się folder ze zdjęciami. Nie chce sie włączyć. Ale miałam sposób, który przyszedł dopiero po kilku dniach. Wzięłam eksploruj do folderu z domkiem i wuala! Już tam mogę włazić. Mam pecha do simsów
![]() Ta urocza kobieta to Gosia. Jest w pierwszym dniu ciąży ![]() ![]() Łazienką nr 3 nie będę was zanudzać ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie jest tak źle. Co prawda wolę parterowe domki, ale mam nadzieję, że moja ocena Ci pomoże
![]() ZEWNĄTRZ: Nie podoba mi się oświetlenie. I kolor domku. Ale plusik za werandę, bardzo mi się podoba ![]() OGRÓD: Po co tyle stolików? :/ i dwa jacuzzi? Ja inaczej zagospodarowałabym ten ogród, domek ma swój specyficzny, szczególnie zewnątrz styl i można napraewdę fajnie urządzić ogród ![]() BRYŁA: Taka zwykła, nie lubię jak ktoś wydziwia niewiadomo co, ale nie lubię też wysokich domów... Ten mi przypomina góralski... A te okna i drzwi? Nie nawidzę ich... 4/10 WEWNĄTRZ: I tutaj się rozpiszę. Widać, że masz gust, ale nie umiesz go wykorzystać. Brakuje Ci pomysłów, i dobrego rozmieszczenia. Po co ten bufet? A po co w nim dwa stoły i dwie lampy?! A ten kącik do imprez? Powinnaś ten barek i wieżę wstawić do bufetu... wyglądało by to lepiej... Ale podoba mi się sypilania(choć jest troszkę zimna) i pokój dziecka, tylko co będzie gdy urodzi się chłopiec? ![]() ![]() ![]() Ale nie jest źle... 6/10 RAZEM: 16/40 UWAGI: Popracuj nad tym domkime, pozmieniaj troszkę, i następnym razem dokładniej zaplanuj wnętrze. To jest ważne. Gdy ogładałam ten domek nie miałam poczucia takiego projektu, bo to było robione od tak, bez planów. Ale nie jest źle. Widziałam gorsze domki. Idziesz w dobrym kierunku ![]() ![]() Trzymaj się cieplutko, i głowa do góry! Trzeci domek będzie świetny zobaczysz ![]() Pozdrawiam Kasia |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
P.S. Nie mam pirata. Zresztą pisałam o tym... Ostatnio edytowane przez Iminashi : 01.08.2007 - 12:12 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|