![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Heej
![]() Tak jak napisałam powyżej po naciśnięciu ikonki resetuje mi się komputer ;( .Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje.Wgrywałam tą grę chyba z 5 razy i nic,ciągle dzieje się to samo :1smutny: .Niedawno miałam formatowany dysk przed formatowaniem gra chodziła normalnie, (co prawda była pożyczana od innej osoby niż teraz, czyli były inne płytki,ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie)Teraz,po formatowaniu gra się nie włącza, lecz resetuje się komputer ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie spotkałam się jeszcze z takim problemem, ale coś musi być nie tak. Zapytaj osobę od której pozyczałaś grę czy ma tak samo. Na twoim miejscu odinstalowałabym grę jeszcze raz i pożyczyła od osoby, od której pożyczałaś po raz pierwszy ( przed formatowaniem dysku ) Nie wiem czy pomoże, ale nie zaszkodzi spróbować.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Komputery mają to do siebie, że resetują się, kiedy są za bardzo obciążone lub przegrzane. Podaj parametry swojego i sprawdź, czy jest wystarczająco chłodzony. Może przydałby się dodatkowy wiatraczek albo ustawienie komputera w niezabudowanym szafkami miejscu?
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam identyczny problem! Też wgrywałam grę już 2 razy... Przed zmianą Windowsa wszystko było ok...dopiero teraz coś się popsuło... :/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
może tak się też dziać kiedy masz zainstalowanego pirata!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie... ja mam oryginalną grę...!!!
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
niorginalne simy i słaby komputer dziekuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Najlepiej zajrzeć do srodka komputera, czy nie jest czasem zakurzony. U mnie to powodowało restartowanie się
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|