![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dobra
![]() ![]() ![]() Bardzo, bardzo przepraszam, jeśli mi coś nie wyjdzie (np, fotki się nie będą pokazywać...) Dlatego że się jeszcze nie znam na tym całym bałaganie ![]() Oto moja simka Natasha Kindermelle ![]() Irma Cornelley ![]() Oraz Nicol Ringet ![]() Wiem, że pewnie są brzydkie... ale mam nadzieje, ze mi wyjdą lepsze... No ale walcie śmiało ![]() Ostatnio edytowane przez Lissaa : 29.08.2006 - 09:52 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza kojarzy mi się... z różową idiotką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dobrze, że chociaż jednej osobie się spodobało
![]() Nastolatka - Chrissi ![]() Dorosła - Nikki ![]() Dorosła - Lara ![]() Proszę, oceniajcie moje simki ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak ja nie cierpie takich jasnych ust :/// bleh.. Ta pierwsza, uhm... wygląda jak żarówka... czy aby nie przesadziła z pudrem? 2/10
Druga.. fajna fryzurka, lekki makijaz, przyjazna twarz ![]() Trzecia, kolejna zarówka bleee!!! 2/10 Średnia 5/10 ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wszystkie sa bardzo ladne ! Gratuluje !
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Najbardziej podobają mi się simki nr. 1, 3 i 5. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dwie ostatnie przecudne
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi podobają się tylko simki nr 3...,5..., tp papaaa!!!:*
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nowe simki mi się udało zrobić
![]() Wiem że beznadziejne i głupie... ale dodam... Lindsay - dorosła ![]() Sami - dorosła ![]() Patricia - dorosła ![]() Lily - dorosła ![]() i ostatnia Nina - dorosła ![]() To wszystko oceniajcie, bye ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się tylko Lindsay i Nina.Lily ma zielony nos , i za jasną pomadkę :/,Ściągnij jakiś skin bo te maxisioskie są niezbyt :/.PA :*Czekam na następne simki!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|