![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Będę od nowa instalować simsy i nie pamiętam dokładnej kolejności instalowania z mini-dodatkami.
Pomożecie mi przypomnieć? :wacko: Wydaje mi się że tak: The Sims 2 Na Studiach Nocne Życie Własny Biznes Zestaw Świąteczny Szyk i Elegancja Rozrywka Rodzinna Zwierzaki Impreza Moda z H&M 4 Pory Roku Podróże Mam rację? :shy: Bo nie jestem pewna co do H&M |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 22
|
![]()
A to trzeba je instalować w odpowiedniej kolejności?? Ja swoje dodatki instalowałam jak leci, znaczy się że nie pokolei i dobrze mi chodzą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie trzeba instalować w odpowiedniej kolejności, a ten który podałaś jest prawidłowy. Jednak słyszałam, że w pirackich wersjach w przypadku instalowania nie po kolei moga występować błędy, ale nie wiem czy to prawda.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
czasem jak sie instaluje nie po kolei to nie działają. i to na orginałach
![]() Idil - chyba dobrze
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Twoja kolejność jest poprawna
Ale nie musisz według niej instalować ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja mogę instalować w dowolnej kolejności, pod warunkiem że po instalacji od razu patchuje. =d Inaczej mam puste okolice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki za odpowiedzi :smirk:
Zainstalowałam tak jak napisałam i chyba wszystko działa. Ale gdy wcześniej instalowałam HM to nie mogłam bo już miałam 4 pory roku więc chyba tylko z tym mini dodatkiem jest wyjątek ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a ja instalowalam tylko te dodatki ktore mam: podstawa-nocne zycie- 4 pory roku- zwierzaki. teraz juz wiem ze 4 pory roku musza byc na koncu, ale moja siostra gra na tej plycie wiec chyba musze kupic podroze:/ a nocne zycie w ogole nie daje sie zainstalowac.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc co? Jak ja mam teraz zainstalowane TH CPR to nie moge zainstalować juz nocnego życia czy wlasnego bisnesu?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|