![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanko.... chce ściągnąć fryzurke z www.xsims.com. Kiedyś zainstalowałam sobie ubranko z meshem.... i teraz czy na ten mesh moge wgrać fryzurkę??
P.S.Dla niektórych to może wydać się banalne i oczywiste ale ja tego niewiem :1smutny: ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Więc tak, jeśli chodzi o twoje pytanko to niestety nie możesz wgrać tej fryzurki na mesh od ubranka. Mesh to coś w stylu kształtu, formy, szablonu. Trzeba go ściągnąć, żeby mieć kształt danej rzeczy, a kolory ściąga się oddzielnie. Więc chyba rozumiesz, że istnieją różne meshe i mesh jakiejś sukienki nie będzie pasował do fryzurki. Inny jest też mesh do fryzurki z kokiem i inny do fryzurki z rozpuszczonymi włosami. Mam nadzięję, że ci pomogłam. Jak coś to napisz.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ale nie wiedze na www.xsims.com mesh'ów do fryzur.... Pomożecie .!?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Żeby ściągnąć Mesh do fryzury trzeba poprostu nacisnąć na ten obrazek z fryzurą. Na nim jest na pisane słowo "Mesh". Wtedy ściągnie ci się kształt fryzury. Jak już to ściągniesz, musisz ściągnąć kolory włosów, które ci się podobają, klikając na te kolorowe prostokąciki wyżej. Nie musisz ściągać wszstkich kolorów. Jak już to zrobisz to musisz to wszstko wypakować do folderu Download i wszytko będzie grało.
![]() A tak w ogóle to chyba ci chodzi o stronkę www.xmsims.com ? Bo wskazówki podawałam do niej. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
tak właśnie o tą
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Maadzialenaaa : 30.03.2007 - 19:37 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wszystko musisz rozpakować i wrzucić do Downloads. Bo zapakowane pliki w Winrar nie będą działały raczej. Musisz rozpakować
![]() Aha i przy okazji skorzystam z okazji, ![]() http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=120160 bo jak osttnio ściągnęłam ten plik na dole i wrzuciłam go do Downloads to nie było ich w grze. Chyba potrzebny jest do tego jakiś Mesh. Jeśli ktoś wie gdzie go ściągnąć to proszę o pomoc. Ostatnio edytowane przez Ośliczka : 31.03.2007 - 21:50 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wybaczcie, że post pod postem, ale zależało mi, by moja prośba była bardziej widoczna na forum. ;( Proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Niewiem jak ci pomóc ... sama chciałam to ściągnąc ale nie udało Mi się :con:
Ostatnio edytowane przez Maadzialenaaa : 05.04.2007 - 14:04 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |