Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2007, 19:31   #1
Maadzialenaaa
Guest

Post Czy moge to wgrać??

A ja mam pytanko.... chce ściągnąć fryzurke z www.xsims.com. Kiedyś zainstalowałam sobie ubranko z meshem.... i teraz czy na ten mesh moge wgrać fryzurkę??

P.S.Dla niektórych to może wydać się banalne i oczywiste ale ja tego niewiem :1smutny: ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.03.2007, 16:38   #2
Ośliczka
Guest

Domyślnie

Więc tak, jeśli chodzi o twoje pytanko to niestety nie możesz wgrać tej fryzurki na mesh od ubranka. Mesh to coś w stylu kształtu, formy, szablonu. Trzeba go ściągnąć, żeby mieć kształt danej rzeczy, a kolory ściąga się oddzielnie. Więc chyba rozumiesz, że istnieją różne meshe i mesh jakiejś sukienki nie będzie pasował do fryzurki. Inny jest też mesh do fryzurki z kokiem i inny do fryzurki z rozpuszczonymi włosami. Mam nadzięję, że ci pomogłam. Jak coś to napisz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2007, 17:09   #3
Maadzialenaaa
Guest

Domyślnie

ale nie wiedze na www.xsims.com mesh'ów do fryzur.... Pomożecie .!? :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2007, 21:05   #4
Ośliczka
Guest

Domyślnie

Żeby ściągnąć Mesh do fryzury trzeba poprostu nacisnąć na ten obrazek z fryzurą. Na nim jest na pisane słowo "Mesh". Wtedy ściągnie ci się kształt fryzury. Jak już to ściągniesz, musisz ściągnąć kolory włosów, które ci się podobają, klikając na te kolorowe prostokąciki wyżej. Nie musisz ściągać wszstkich kolorów. Jak już to zrobisz to musisz to wszstko wypakować do folderu Download i wszytko będzie grało.

A tak w ogóle to chyba ci chodzi o stronkę www.xmsims.com ? Bo wskazówki podawałam do niej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2007, 19:24   #5
Maadzialenaaa
Guest

Domyślnie

tak właśnie o tą Dziękuje Ci Dobry człowieku ! :* :* A czy musze te meshe i fryzurki wypakowywać czy tam rozpakowywać czy moge odrazu doć do tego folderu??

Ostatnio edytowane przez Maadzialenaaa : 30.03.2007 - 19:37
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2007, 21:41   #6
Ośliczka
Guest

Domyślnie

Wszystko musisz rozpakować i wrzucić do Downloads. Bo zapakowane pliki w Winrar nie będą działały raczej. Musisz rozpakować

Aha i przy okazji skorzystam z okazji, bo ostatnio nie mogę napisać nowego tematu. Czy wie ktoś, gdzie można ściągnąć Mesha do tych obrazków:
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=120160
bo jak osttnio ściągnęłam ten plik na dole i wrzuciłam go do Downloads to nie było ich w grze. Chyba potrzebny jest do tego jakiś Mesh. Jeśli ktoś wie gdzie go ściągnąć to proszę o pomoc.

Ostatnio edytowane przez Ośliczka : 31.03.2007 - 21:50
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2007, 13:26   #7
Ośliczka
Guest

Domyślnie

Wybaczcie, że post pod postem, ale zależało mi, by moja prośba była bardziej widoczna na forum. ;( Proszę o pomoc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2007, 11:22   #8
Maadzialenaaa
Guest

Domyślnie

Niewiem jak ci pomóc ... sama chciałam to ściągnąc ale nie udało Mi się :con:

Ostatnio edytowane przez Maadzialenaaa : 05.04.2007 - 14:04
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania