![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam taki mały problemik.Otóż moja nastolatka ma pragnienie wymknąc sie z domu i to aż 3 razy bo jeszcze chce sie wymknąć z domu z jej chłopakiem Denisem i kumpelą Ashley.Niewiem jak to zrobić a aspiracje mi spadają ;( Prosze pomóżcie mi.Acha i mam pytanko.Czy w zwykłych The Sims 2 (bez dodatków)można se dostać do szpitala?Jeśli tak to prosze niech ktoś napisze.A jeśli nie noto może ktoś ma jakiegoś hacka albo coś do The Sims 2 żeby w zwykłych Sims 2 bez dodatków jakos się do szpitala dostać?Kiedyś koleżanka mi mówiła że podobno w zwykłych simsach bez dodatków jak si bardzo zachoruje to przyjeżdża po niego karetka i go zabierają.Ale niewiem czy to prawda.Plizzzzzzz pomóżcie mi :gu:
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak klikniesz nastolatką na telefon około 11-12 w nocy to powinna byc taka opcja " Wymknij się z domu" czy coś takiego. Ale był już taki temat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36302 ![]() Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 30.04.2007 - 17:36 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Eee...
Chyba nie da sie jechać do szpitala... A karetki jeszcze nie widziałam ![]() Dziwne... |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
O szpitalu ja też pierwsze słyszę. Jak ktoś jest bardzo chory to chyba karawan podjeżdża, a nie karetka
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ok ale i tak wielkie dzięki za informacje
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Karetkę to jedynie możesz zobaczyć z karierze Medycyna, kiedy sim jedzie do pracy.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jeszcze karetkę widać jak przejeżdża co jakić czas przed domem.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ale to chyba w otoczeniu , a nie przed domem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
karetka? nic o tym nie słyszałam ,w otoczeniu jeździ jakaś tam karetka ,ale przed domem mi sie nie zdazylo
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() o jaki karawan tu chodzi? Ma może ktoś zdjęcie karawany? Karetka przyjeżdża tylko jak masz prace medycyna....chyba ![]() Nie wiem wszystko mi się poplątało a to karawana......ehhh :1smutny: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|