![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niedługo dostaję z powrotem TS2, (Niektórzy wiedzą o co chodzi, wysłałem popsutą grę do EA, a oni mi wymienili). Po otrzymaniu gry postanowiłem zrobić parcelędo obejrzenia na forum. Będą to Ogródki działkowe. Wzoruję się na Ogródkach działkowych "Uroczysko" w Wołominie. A oto lista potrzebnych rzeczy:
-Masę pokryć terenu typu; zielicho, ziemia, trawa itp... -Chodniki, podłogi typu; pęknięta wylewka betonowa, czy plyty betonowe, oraz drewniane (Wiejski styl) -Drzwi, okna w stylu wiejskim -Farby, tapety w np, deski, <Chcę zrobić drewniane domki> -Bardzo dużo zielska <Drzewka, kwiatki, sadzonki, żywopłoty> -Ogrodzenia, płotki, bramy, furtki... -Kiedyś widziałem most do ściągnięcia z neta, nie pamiętam strony... -Rzeczy typu: Kamienie do skalniaka <Kiedyś były takie w necie> -Pompy wodne, Jakieś srojące tablice, informacje. -Ławki drewniane. -Szklarnię, <Mogą być materiały do jej zbudowania> Krzesła, stół, i parasol ogrodowe, numerki albo tablice z numerami domu. Za rzeczy z góry dziękuję. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|