![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nareszcie możecie zobaczyć pierwsze dzieło na tym nicku...
Mam nadzieje, że wam się spodoba. Proszę o szczere opinie. Domek zbudowany jest dla jednej osoby. Otoczenie: Werona - Lazurowa Promenada Cena: 40 640 simolenów Rozmiary parceli: 20 x 30 I to by było na tyle... Proszę o szczere opinie! ![]() PS. Bardzo przepraszam, za zdjęcie łazienki, ale niestety to pomieszczenie nie było zbyt duże. Czekam na komentarze... Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:55 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Sam nie wiem... Jakos tak pusto i smutno (?)
Nie jest najgorzej, ale mogloby byc lepiej... 6/10 |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
popieram opinie kuby mogło być znacznie lepiej może jakbyś zmieniła kolor ścian na bardziej ciepłe np. pomarańczowy w salonie daje 2\10 nie spodobał mi się ale drugi napewno będzie lepszy
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
łomatko, strasznie ponuro i smutno, ale moze byc, taki skromny.
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Niestety zgadzam się z innymi ale nie jest tak źle...mimo tego że domek trochę ponury to dość ładny....6/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
No to zaczynam opinię. xD
ZEWNĄTRZ Dziwnie ten domek bez fundamentów wygląda. ![]() WEWNĄTRZ Kuchnia - co tu robią kafle chodnikowe? Lodówka nie powinna zasłaniać okien, mogłabyś dać jakąś kolorową tapetę, albo zwykłe pokrycie na ścianach. Wygląda tak smutno. Jadalnia - Tu daję plusa. Podoba mi się to podwyższenie. Jednak znowu brakuje elementów dekoracyjnych. Może jakiś dywanik albo firanki? ![]() Salon - Fotele zamiast kanapy? Coś nie teges. Co tam w rogu robi ta wciśnięta kanapa i kominek? Wygląda jakby miała zaraz tam wpaść, a poza tym stoi w drzwiach. A w ogóle - oszczędzasz na pokryciach ścian? Dajże chociaż panele jakieś albo cuś. Łazienka - przypomina bunkier. Mała i ciasna. Nie podobają mi się te kafle. Kran i to lustro praktycznie włażą na kibelek. Wychodzisz spod prysznica i wchodzisz do toalety. Coś nie tak. Sypialnia - okropnie ciemna. Daję plusa - zmieniłaś pokrycie ścian. ![]() 4/10 BRYŁA Zwykły prostokącik...Nic ciekawego. 1/10 OCENA OGÓLNA 3.5/10 Nie jest źle. Ale do ideału trochę brakuje. Szczerze mówiąc dom sprawia dla mnie wrażenie niedopracowanego i robionego na szybko. Porpacuj nad tym domkiem, a będzie ok. Powodzenia! :* |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No więc zaczynamy ocenkę.
Mogę powiedzieć, że się zbytnio nie napracowałaś, ponieważ gdzie jest ogródek? Taka pustka tylko basenik, kilka krzaczków. Może by coś dodać np. jedno "chocaż" jedno drzewko. Ja przynajmniej za drzewkami nie przepadam ale żeby było niby więcej roślin to byś mogła dodać. Jak masz np. The Sims 2 Pets to mogłaś dodać bude na dworzu. Lub nawet mogła byś poszerzyć basen lub go trochę zwiększyć. No nie wiem. trzeba było by pomyśleć. W przedpokoju i kuchni nie podoba mi się to, że są takie same płytki jak chodnik przy ulicy. Ogólnie kuchnia to jest taka niczego sobie ale nawet nie ma koloru ściany tylko takie coś dziwnego i te meble nie pasują do niczego. Bo do białego zabardzo. Mogłaś wybrać jakieś może jaśniejsze mebelki. ![]() I sypialnia. Nie pasuje mi do niej ten czerwony plakat i telefon obok łóżka ale tak to może być. No jak by może było inne łóżko no ale już się go nie będę czepiać. Ocena ogólna: 4/10 Mogłaś sięmożę troche postarać, mam nadzieję, że później będzie lepiej jeśli się nie przestraszyłąś moją oceną i postawisz domek inny na forum. ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Smutny taki ..ale nawet fajne umeblowanie...ogród jest bo nie widze???;p;p
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Wszystko mi się podoba prócz: Tej kóchni... Między lodówką a zmywarką jest luka... Szafki nie przypadły mi do gustu niestety... Lodówka ładna, i tutaj masz +. Resza spoko cacy, dobrze zrobiłaś przesuwająć o kąt kanapę w salonie i fotele... Ogród: Nie ma NIC ciekawego.... Oprócz małego basenu....
ogółem: 7/10. Dobra robotqa. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Co mi się podoba: pokrycie zewnętrznej ściany (uwielbiam tą cegiełkę), ładne mebelki w kuchni (skąd je masz?
![]() Co mi się nie podoba: bryła (trochę zbyt skromna), szare kolory ścian w środku (trochę smutno), trochę za mało ozdób, zbyt jednolite kolory mebli, przez ogród chyba przeszedł tajfun i zmiutł wszystkie roślinki. Moja ocena: 4/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|