Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.07.2007, 17:50   #1
agata31
Guest

Domyślnie Błąd (simy nie chcą chodzić do pracy)

Tak jak w temacie - moje simy nie chcą chodzić do pracy. Kiedy pojawia się kwadracik z opcją "idż do pracy" po chwili znika. Zarówno jak mają iść do pracy automatycznie, jak i kiedy naciskam na samochód. Podejrzewam że powoduje ten błąd jakiś dodatek z neta,bo wszystko było ok. Niestety nie wiem który, bo ostatnio ściągałam wiele na raz. Nie chcę usuwać wszystkiego, a sprawdzanie pojedynczo każdego pliku potrwałoby tydzień. Może jest jakaś prawidłowość błędów w plikach? Chodzi mi o to że może najwięcej błędów zdarza się w np. w ubraniach a np. meble (albo np. włosy, ubrania, makijaż itp. ) są w 95% bezpieczne. To zawężyło by obszar poszukiwań .
Acha, dodam że większość plików brałam z różnych tematów tego forum. I tu takie pytanko: czy polecacie tylko sprawdzone dodatki ?

Z góry dziękuję za odp.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.07.2007, 17:05   #2
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: Błąd (simy nie chcą chodzić do pracy)

U mnie było podobnie . Może ściągałaś jakiś hack lub używałaś kodu boolProp... bo ja tak samo miałam .
Skopiuj pliki z dodatkami do innego folderu (zrób ten folder np. na pulpicie) a te w folderze downloads usuń i zobacz co się stanie . Czy nadal nie będzie mógł chodzić czy będzie . Eksmituj rodzinę i wstaw gdzie indziej lub wejdź do gry ponownie .
A tu sprawdzone strony
http://holysimoly.com/
http://simsinparis.com/
Możesz też zajrzeć tutaj Tam są te dwa linki które tu podałam . Przepraszam że ściągnęłam ale mi się naprawdę podobają

Sakebi.~
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania