Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2007, 18:02   #1
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie dom klon [BRAK ZDJĘĆ]

mój drugi dom mam nadzieje że wam się spodoba

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:57
Wielebny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2007, 21:11   #2
Kuba xD
Guest

Domyślnie

Mi sie nawet podoba i jest ogrod 8/10

stare 06.04.2007, 21:35   #3
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie

Hmmm... no jak na mój gust to wyjątkowo chaotyczne i dziwne. Bryła nie jest ciekawa, brakuje w niej jakichkolwiek interesujących elementów. Dziwny dach. W środku podobnie - chaotycznie i dziwny melanż stylistyczny. Następnym razem staraj się utrzymywać dom w jednakowej "lini wzorniczej" tj.nie mieszaj stylów i zachowuj wszędzie wybraną kolorystykę. Wtedy dom będzie o wiele lepszy.
Ocena:3,5/10
Pozdrawiam:
Ulmille
ulmille jest offline  
stare 06.04.2007, 21:54   #4
vanity
Guest

Domyślnie

Bryła jest klockowata, nie ma nic ciekawego. Znowu tak wiele roslin, ale teraz jakos lepiej to wygląda Pokój na piętrze w ogóle mi sie nie podoba, ale to może przez kolorystyke...nienawidze zielonego W sumie to nie jest tak xle (pomijając ten kolor), ale nic sie nie wyróżnia, wszystko w takim samym kolorze, przez co się to zlewa.
Jadalnia jest nawet ładna, ale niczym nie przyciąga wzroku. W kuchni strasznie mi sie ta podłoga i meble nie podobają. Dwie kolejne foty sa za male pomyliles snapshot z tymi drugimi (miniaturkami), no wiec nic nie ocenie Zreszta po co dajesz foty schodow? No dobra BTW ^_^
Sypialnia mi też się nie podoba, nic do siebie nie pasuje, panuje chaos. Hm..gabinet no też jest po prostu i tyle, jakoś szczególnie mi się nie podoba.
Pierwsza łazienka może być, ale tak jak jadalnia nie ma w sobie tego "czegoś", a ta druga..ekhem marniutkie zdjęcie, bo ja tam widze tylko podłoge i kawałki mebli Drugą sypialnie pozostawie lepiej bez komentarza -_-
Garderoba jest ładna na serio i narazie najbardziej mi sie podoba ze wszystkich pokoi Salon też jest ładny, jednak ja bym dała jaśniejszy kolor okna.
Jak powiedział Ulmille w domku panuje chaos, powinieneś urządzać domy w jednym stylu, a nie stu różnych...Bo np. salon i garderoba jest w nowoczesnym, ale już pierwsza sypialnia jest w takim "klasycznym"
hm..dałabym 3-/10

stare 06.04.2007, 21:58   #5
Darlene
Guest

Domyślnie

Bryła mi się podoba x"D. Za to w środku...Średnio mi się podoba to jak dopasowujesz podłogi. Salon trochę za zielony. Dziwnie to wygląda jak w kuchni i w łazience jest taka sama podłoga X_X Za bardzo pomieszane style i oczoje*na sypialnia...

stare 07.04.2007, 00:21   #6
The FerG

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja dam 9,5/10.

Dobra robota :smirk:
The FerG jest offline  
stare 07.04.2007, 07:51   #7
Akmiss

Reputacja: 13
Domyślnie

Bryła jest super , trzeba przyznać , ale w środku wszystko nie jest idealnie 7/10

POzdrawiam
stare 08.04.2007, 12:33   #8
Rider41
Guest

Domyślnie

Bardzo ladny dom ;]
Mi sie podoba tylko mam dla ciebie pytanie jak robiles dom ?
Z projektu z internetu czy sam wymysliles i zrobiles wlasny projekt ?

pozdro

stare 08.04.2007, 12:48   #9
Jutka6
Guest

Domyślnie

Na pierwszym zdjęciu zapowiada się bardzo ładny domek. Tylko okna drzwi (itp.) takie ciemne, brązowe. W "pokoju na parterze" podłoga tak się zlewa ze ścianami, że aż strach. W pomieszczeniu gdzie znajduje się kuchnia i jadalnia są dwa rodzaje cegieł (dziwne). Kolor ścian w sypialni jakoś nie pasuje (ja bym wybrała np. beż, albo jasny brąz). Gabinet i łazienki ładne. W drugiej sypialni widzę dwa style taki stonowany spokojny i nowoczesny, a to się ze sobą gryzie. Garderoba spoko tylko zasłonki włażą na kanapy. Korytarz na górze jest strasznie długi. I zobaczyłam jeszcze, że w jednej z łazienek jest taka sama podłoga jak w kuchni. 5,5/10

stare 01.07.2007, 09:52   #10
martka95
Guest

Domyślnie Odp: dom klon

z zewnątrz piękny,lubie takie bryły w środku.....podobają mi się tylko niektóre pokoje 9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania