![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi sie nawet podoba i jest ogrod
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 16
|
![]()
Hmmm... no jak na mój gust to wyjątkowo chaotyczne i dziwne. Bryła nie jest ciekawa, brakuje w niej jakichkolwiek interesujących elementów. Dziwny dach. W środku podobnie - chaotycznie i dziwny melanż stylistyczny. Następnym razem staraj się utrzymywać dom w jednakowej "lini wzorniczej" tj.nie mieszaj stylów i zachowuj wszędzie wybraną kolorystykę. Wtedy dom będzie o wiele lepszy.
Ocena:3,5/10 Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Bryła jest klockowata, nie ma nic ciekawego. Znowu tak wiele roslin, ale teraz jakos lepiej to wygląda
![]() ![]() Jadalnia jest nawet ładna, ale niczym nie przyciąga wzroku. W kuchni strasznie mi sie ta podłoga i meble nie podobają. Dwie kolejne foty sa za male pomyliles snapshot z tymi drugimi (miniaturkami), no wiec nic nie ocenie ![]() Sypialnia mi też się nie podoba, nic do siebie nie pasuje, panuje chaos. Hm..gabinet no też jest po prostu i tyle, jakoś szczególnie mi się nie podoba. Pierwsza łazienka może być, ale tak jak jadalnia nie ma w sobie tego "czegoś", a ta druga..ekhem marniutkie zdjęcie, bo ja tam widze tylko podłoge i kawałki mebli ![]() Garderoba jest ładna na serio i narazie najbardziej mi sie podoba ze wszystkich pokoi ![]() Jak powiedział Ulmille w domku panuje chaos, powinieneś urządzać domy w jednym stylu, a nie stu różnych...Bo np. salon i garderoba jest w nowoczesnym, ale już pierwsza sypialnia jest w takim "klasycznym" ![]() hm..dałabym 3-/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się podoba x"D. Za to w środku...Średnio mi się podoba to jak dopasowujesz podłogi. Salon trochę za zielony. Dziwnie to wygląda jak w kuchni i w łazience jest taka sama podłoga X_X Za bardzo pomieszane style i oczoje*na sypialnia...
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja dam 9,5/10.
Dobra robota :smirk: |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
Bryła jest super , trzeba przyznać , ale w środku wszystko nie jest idealnie 7/10
POzdrawiam
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ladny dom ;]
Mi sie podoba tylko mam dla ciebie pytanie jak robiles dom ? Z projektu z internetu czy sam wymysliles i zrobiles wlasny projekt ? pozdro |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Na pierwszym zdjęciu zapowiada się bardzo ładny domek. Tylko okna drzwi (itp.) takie ciemne, brązowe. W "pokoju na parterze" podłoga tak się zlewa ze ścianami, że aż strach. W pomieszczeniu gdzie znajduje się kuchnia i jadalnia są dwa rodzaje cegieł (dziwne). Kolor ścian w sypialni jakoś nie pasuje (ja bym wybrała np. beż, albo jasny brąz). Gabinet i łazienki ładne. W drugiej sypialni widzę dwa style taki stonowany spokojny i nowoczesny, a to się ze sobą gryzie. Garderoba spoko tylko zasłonki włażą na kanapy. Korytarz na górze jest strasznie długi. I zobaczyłam jeszcze, że w jednej z łazienek jest taka sama podłoga jak w kuchni. 5,5/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
z zewnątrz piękny,lubie takie bryły
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|