![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siema oto 5 dom z serii "projekty na zawołanie"
Dom usytuowany jest nad morzem, ma zwartą i prostą konstrukcję, prowadzi do niego kamienna ścieżka. Wokół domu jest dużo kwiatów. Po prawej stronie domu jest ścieżka, która prowadzi na plażę, na której można się opalać, wypoczywać oraz kąpać się w ciepłej morskiej wodzie. Spis pomieszczeń: przedsionek, salon, kuchnia, łazienka, sypialnia Testowany: tak Koszt: 79 548 simoleonów Parcela: 4x6 Zapraszam do komentowania, oceniania i głosowania w ankiecie pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:16 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kubuss po prostu bajer,kocham male domki...bo duzych moja gra nie uciagnie-za duzo dodatkow z neta,moja ocena to 10/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba, jest miły i przyjmny
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny 10/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo przyjemny dla oka...
Fajna suszarka na pranie - ogólnie cały taras wygląda bardzo realistycznie. Gratulacje. A sztalugi na plaży? Rozumiem, że lokatorka ma artystyczną duszę... ;-) |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ladny, podobaja mi sie kwiatki na zewnatrz
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Co ja mam Ci zrobić ?!
Hęę ?? To już twój 19 domek ! Zgadzam się, że za tak szybkie wystawianie takich pięknych domeczków powinnaś ostać baaaanaaa ! ![]() Cuuud, mióddd i orzeeeszki ! xDD 10/10 Skomentujesz món ostatnio domek ? Plyys !
#8 |
Guest
|
![]()
Domek wspaniały!! Bardzo realnie wygląda! To rozwieszone pranie dodaje mu uroku
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Byłam przekonana, że nowoczesny domek na plaży to będzie w Twoim wydaniu coś fajnego i nie mysliłam się.
Wszystko mi się podoba więc 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Po prostu ubostwiam domki na plaży.
Z zewnątrz jest bardzo piękny, tylko schody nie pasują trochę do reszty. Przedsionek i salon bardzo łądne, aczkolwiek ja bym zrobiła troszkę jaśniejszą tapetę. Choć nie przepadam za małymi lodówkami, to ta kuchnia wyjątkowo mi się spodobała. W sypialni nie pasuje mi kolor łóżka, za to łazienka jest bardzo ładna. Najbardziej urokliwy jest jednak taras, bo z widokiem na morze. Taki mały domek, a jaki piękny =]
|
|