![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
po zainstalowaniu Nocnego Życia do mojej podstawy wkradły się błędy np. przy tworzeniu rodziny simy stoją w innych pozycjach, a w starej rodzinie, jeszcze za czasów Simów 2 podstawy simy "odskakuja" przy kazdej czynosci nawet np. wkladania dziecka do kojca czy nakrywania stolu bufetowego. i na dodatek nie widac pragnien i obaw- sa zamazane niebieskim tlem i sie nie zmieniaja.
co mam zrobic? sciagnac latke? dlaczego tak sie dzieje? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może spróbuj patcha ściągnać. Ale sama nie wiem mi w takich sytuacjach pomagało tylko odinstalowanie izainstalowanie gry ponownie. Ale poczekaj jeszcze może ktoś ci da lepszą rade niż ja
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mozliwe, ze nie zainstalowalas latki tylko jakims sposobem ominelas aktualizacje no, a teraz bledy sie pokazuja.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nie, aktualizacja jest. odinstalowalam i zainstalowalam ponownie. teraz dziala, ale za to nie mam rodzin;p no i sie bardzo zacina. i np. wczytuje okolice jakies 20 minut.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
O zmniejszaniu detali juz nie mowie, bo to kazdy wie, ale moze masz jakies wadliwe dodatki, albo masz ich za duzo?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja nie wiem nie kapuje o zmniejszaniu detali ;] nie mam dodatkow.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Zmniejszenie detali, czyli ustawienie wszystkich opcji grafiki w grze na najniższy poziom
![]()
![]() |
#8 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Wchodzisz w ikonkę trzech kropek i szukasz ustawień obrazu, tam zaznacz wszystko na niskie i powyłączaj co sie da, może będzie też lepiej jak się zmieni częstotliwość odświeżania na najwyższy "numerek" np. u mnie to 100 xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja to mam ustawione dobrze...pewnie mam po prostu za malo pamieci na dyskach i wirtualnej i tyle:/
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Widziałem(nie pamiętam gdzie)że pisali o kodie który spowalnia gre.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|