![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Mam do was prośbe ostatnio instalowałem Simy + Wszystkie dodatki na kompie koleżanki.
Po instalacji zauważyłem ze u mnie na kompie jest taki basen jak w zwykłej PODSTAWIE TS2 ,a u mojej koleżanki jest taki realistyczny (tzn. woda się porusza itp.) u niej ten basen ma w ogóle inny kolor taki jasny błękit a mój taki jak w Podstawie TS2 granatowy . Tu chyba nie chodzi o to że coś się niedoinstalowało bo instalowałem jeszcze raz i znowu to samo. Na moim kompie w otoczeniu widać taki basen jak u mojej koleżanki (taki jasny błękit) ale gdy wchodze w parcele jest granatowy (tj. w Podstawie). Dodam że SIMY i dod. instalowałem jej ze swoich płyt, mam nawet te same dodatki co ona i w tej samej kolejności były instalowene co moje . Proszę o POMOC ![]() TUTAJ DODAJĘ SCREENY POMOCNICZE DLA PORÓWNANIA: TO Mój Basen: ![]() A to Basen Mojej koleżanki: ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Koleżanka ma zapewne lepszą kartę graficzną, dzięki czemu wszystko ładniej u niej wygląda
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ej ale właśnie napisałem że ona ma Textury na najniższych ,a ja na najwyższych .(i mi sie nic nie zacina) wszystko u mnie widać tak samo z wyjątkiem tego basenu.
OF.T - A dlaczego temat został przeniesiony do Problemów z TS1 ?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a może to jakiś błąd CPR??bo w Porach Roku dochodzi ten "nowy wygląd" basenu
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 20
|
![]()
Spróbuj wpisać ten kod boolprop useshaders true. Może wtedy zadziała.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A może ona zmieniła podłogę basenu
![]() Bo mi się wydaje że twój basen jest normalny :] |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
NIe nie zmieniała podłogi basenu ! Wpisywałem ten kod I zmienia sie basen na moich oczach
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Po tym kodzie "boolprop useshaders true" zadziałało i zmieniło się na moich oczach i pojawiła się także fukcja RENTGEN ŚNIEGU !! U mojej koleżanki też była ta opcja a u mnie dopiero po wlaczeniu kodu
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanko...
Czy na tej karcie graficznej: GeForce 7300GT 256MB DDR2/128bit PCI-E Będzie taki ładny basenik? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Powinien być ^^ Ja mam GeForce 6600GT i wszystko ładnie chodzi.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|