![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Po długiej nieobecności z przyjemnością pragnę zaprezentować moje nowe dzieło „Dom Lilia”. Przeznaczony on jest dla bogatej rodziny z dzieckiem. Chciałem, aby nie był zbyt wielki i zawalony meblami. Nie starałem się przy budowie ogrodu (gdyż nigdy nie udaje mi się zrobić ładnego). Jeden pusty pokój jest przeznaczony dla dziecka, jednak go nie urządziłem, gdyż nie wiem czy ma być dla dziewczynki czy chłopczyka. Moim zdaniem dom sprawia wrażenie przyjemnego, jednak proszę o szczerą ocenę i opis błędów. No to zaczynajmy:
To wszystkie zdjęcia, zapraszam do komentowania i oceniania... Bardzo przepraszam za błędy :shy: Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:03 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja tak samo ,widze tylko 3 zdjęcia ;//
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
I ja też tylko 3 zdjęcia widzę :con:
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
TEżwidze tylko trzy zdjęcia. Jedno tak maleński, że nie da się nic zobaczyć, drugie - wielkie otwiera się tylko do połowy i trzecie jakiś stawek czy coś.
Zrób to pożądnie to ocenie. |
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom mi się podoba mam pewne zastrzeżenie ale nie będę o nich pisał jedynie kuchnia mi się nie spodobała oraz ta siłownia wogólę
nie pasuje do reszty domu Daje 8\10 A co do zdjęć trzeba poczekać z 3 minuty i się załadują |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmm... Dom zupełnie nie w moim stylu, ale to nie znaczy, że mi się nie podoba. Nawet całkiem, całkiem. Widać, że sporo pracy włożone. Nie rozumiem np. po co 2 lodówki są w kuchni? W ogóle kuchnia taka jakaś dziwna... nie podoba mi się. Fajny pomysł z pianinem i z fundamentami. Lubię takie rozwiązania. Mogłabyś dać jakieś rzuty czy coś. Ogólnie nie jest źle: 7/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła domu nie jest za bardzo "wymyślna". Podoba mi się pomysł ze schodami. Szkoda, że w niektórych miejscach jest tak pusto trochę. Kuchnia fajna, tylko po co te dwie lodówki i kuchenki? Fajnie wygląda pianino na fundamentach.
Ogólna ocena to 6 na 10. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się, z zewnątrz wygląda bardzo zachęcająco, a w środku trochę jak hotel z XIX wieku. Schody są zrobione rewelacyjnie. Bardzo fajny pomysł. Trochę pusto na tarasie.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wiesz, nie podoba mi się sttyl klasyczny, ale... ALE DZIEKI TOBIE chyba mi się spodobał.
Zacznę od początku. Bardzo zachęcające jest samo wejście. ![]() Wszystko mi się podoba, oprócz... tej siłowni i tarasu. Taras jest taki pusty i te płytki podłogowe... Ahh... nienawidze ich ![]() A co do siłowni... Brzydko to wygląda iwg., ale rozumiem - simowie muszą się ruszać. ![]() Moja ocena 9/10 (punkt polecial za taras ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom z zewnątrz wygląda super
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|