![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Musisz znalezc jakiegos sima, który akurat będzie ten taniec tańczyl i wtedy klikniejsz na niego i bedzie jakas opcja związana własnie z tym tańcem.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Żeby nauczyć się tańc hula obserwuj głośniki w hotelach na Wyspie Twikii. Gdy zobaczysz kogoś tańczącego kliknij na nim. Jesli pojawi się opcja "Przyłącz sie do tańca hula", a ty ją klikniesz,twój sim rozpocznie naukę. Gdy skończy, będzie umiał ten taniec i bedzie mógł tańczyć go w kazdej chwili (ale tylko do muzyki).
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Musisz przyłączyć się do kogoś kto akurat wykonuje Taniec Hula.
Moja simka nauczyła się go w 15 simowych minut. ![]() Ja spotkałam tańczących w parceli publicznej Piasek i gorące jeziorka czy cos takiego <mysli> ? Chwile po 19.00. ![]() Powodzenia w szukaniu Hula' owców" xD |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moi simowie jak tylko zobaczą, że ktoś tanczy hula sami się przyłączają bez mojej interwencji
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Coś mi się wydaje że jak sim nauczy się tańczyć to np. po powrocie do domu będzie musiał się poduczyć ponieważ będzi tańczyć tak jak na początku nauki xP . Przynajmiej u mnie tak jest.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja w inny sposób się nauczyłem tańca hula ,ponieważ przy głośnikach u mnie nikt tam nie tańczył.
Zaprzyjaźniłem się z jakąś dziewczyną (w tym takim ubranku z podróży co się spotykuje dziewczyny często na wyspie Twikki). Po powrocie do domu zaprosiłem ją do siebie (ale one przychodzą po trzech dniach około). Zaproponowałem wprowadzkę do domu i nią kazałem tańczyc ,a drugiej się uczyc ![]() A potem wyprowadziłem tą kobiete :smirk: |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
DogFun - tez dobry pomysła ale ja tam to znalazłem ludzi tanczących
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|