![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
UPDATE: Jeden motherlode i juz mamy gotowy domek
![]() Nie wiem jak wy, ale ja tych paru desek nie nazywalbym 'garazem' ![]() ![]() Komentarze mile widziane te dobre i te 'konstruktywne' Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:12 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
eee no... niezły jak na pierwszą hacjende xD
7/10
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nowoczesny , garaż zniewala
![]() Brzydki nie jest ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wow!Super!Zdjęcica są troche ciemne i nie widać bryły domku.Ale to też ma i swoje plusy,domek w środku wygląda bardzo przytulnie co daje simom pełny wystrój.10/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy raz , ładny.
Taki przytulny. :shifty: |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
nooo.
Podoba mi sie bryłą świetnie prezentuje się w nocy w środku niektóre dobrane kolory nie bardzo wpadły mi do gust a reszta ok jak na pierwszy raz to bardzo ładnie daje 9\10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy dom to jest wręcz idealnie. :smirk:
Mi tam sie kolorystyka podoba, garaż jest boski. ![]() W numerkach to bym ci dała 10/10 ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Chciałeś/łas zrobić dom w stylu ulmille?
Jeśli nie,to przepraszam. Ale i tak Ci się nie udało =d Po co wstawiasz dom "niedokończony"? Garaż ma jedną fajną zaletę - podczas deszczu rodzina ma darmowe mycie auta =D Gorzej ze śniegiem czy gradem. W środku takie nie wiadomo co - pomieszanie nowoczesności z surowością "kamiennych" ścian.Do tego meble "przytulne". To się trochę kupy nie trzyma. Salon taki ni z gruchy ni z pietruchy,kuchnia może nawet być,a w sypialni zmieniłabym tylko nogi biurka - na czarne =d "Odpicuj" ten domek do końca,i wtedy pokaż zdjęcia =) PS - Odie nie miał żadnych łatek -____- @down - Kubusiu,wyobraź sobie że domki ulmilla są dla mnie...Nie podobają mi się xD ale on ma taki styl,że jak ktoś właśnie robi takie cudawianki ze ścianami,to mi się zaraz z ulmillem kojarzy. niech każdy buduje jak uważa i jak lubi. moim skromnym zdaniem domów a la modern powinno być jak najmniej =) Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 05.10.2007 - 20:27 |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A mi się podoba nawet Twój domek. Pamiętam, że mój pierwszy to była tragedia ![]() ![]() |
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Odie: http://www.fetti.com/garfield/bilder...0et%20odie.jpg |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|