![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Po zainstalowaniu "Podróży" gra strasznie mi się tnie!!;( Mam dobry komputer, 512 RAM, karta też dobra! Nie wiem więc co się dzieje. Odinstalowałam wszystkie mini packi i nie ma poprawy. Dowiedziałam się niedawno, że używanie kodów zmniejsza grywalnosć gry. Co to oznacza? Czy to może być przyczyna moich problemów z Simsami? Używam kody często
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Sądze, że może to być wina hacków. Większość hacków powoduje, że gra się zacina, spowalnia, występują w niej błędy. Jeśli zaś chodzi o kody to sądze że nie mają one większego znaczenia, bo ja używam tylko kodów i nic mi się nie dzieje. Chociaż nie jestem pewna, gdyż niektórzy mówią, że boolprop wywołuje u nich błędy w grze.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeżeli gra będzie czysta (czyt tylko orginalne Sims2 + dodatki bez hacków, dodatków z neta itd.) i dalej będzie się cięło tzn, że jednak komp za słaby...
I co rozumiesze przez dobrą grafę? I jaki procesor ? Ilość dodatków ? |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm... 512 RAM to nie jest dużo. Zależy ile masz dodatków. Jeśli masz wszystkie i minidodatki to radzę dokupić RAM. Jeden GB - ok. 200 zł.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dodam jeszcze, że mój Download ma 1,95 GB. Czy to wpływa na płynność gry? |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wydaje mi się,że tak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja też myślę, że tak. Poza tym im więcej dodatków i im bardziej zawalony komputer, tym bardziej spowalnie to nie tylko grę ale i cały komputer.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jeśli masz InSimenatora, to go wywal. U mnie to była jego wina. Polski InSimenator, nie jest kompatybilny z podróżami.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zawalony Download może być tego winą (za dużo rzeczy do załadowania itd.)
A gf (nie, to nie seria 4, tylko 5) Fx5200 dobry nie jest. Aczkolwiek 1024 i niskie detale i można grać. Tego kompa nie ma sensu modyfikować tak pozatym. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|