![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
[size=medium]Willa Santiago [/size]
Ten dom jest jednym z najlepszych jakich udało mi się stworzyć.Uważam że bardzo duże wrażenie dodają dodatki z internetu (oczywiście są darmowe, szkoda mi kasy wydawać na kupowanie dodatków). Rozmiar: Przed spakowaniem 60 MB po spakowaniu 15 MB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pobierz: Parcele |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek ładny, ale toche nie mój gust. Daje 9/10. Najbardziej korytarzyk mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
calkiem ladnie i przytulnie, chociaz lustrzana podloga w salonie zionie chlodem
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zmienić parę rzeczy i byłby dokładnie w moim stylu.
![]() Lecz przez tą lustrzaną podłogę odczuwam taką pustkę w pokojach . Ogólnie bardzo ładny. Szkoda że nie ma zdjęć ogrodu z bliska. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No, ładny domek.
Ja oczywiście trzymam się w utwierdzeniu, że naprawdę dobry architekt The Sims 2 zrobi dzieło i bez dodatków z Internetu. Nie sądzę, że jesteś złym architektem ![]() To była moja osobista chwila refleksji. OMG. Domek 7/10 (nowoczesne klimaty już się trochę przejadły) 3maj się Fimbrethil |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
No nieźle najbardziej podoba mi się salon i kolory
z których najbardziej spodobał mi się kolor w łazience muszę pobrać ten dom głównie z powodu kolorystyki daje 8\10 bo nie spodobał mi się sypialnia i bryła domu |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wszystko takie dziwne jak by nie dopracowane za mało zdjęć bryły i średnio mi się podoba.
Nie jest źle ale niektóre dodatki pasują do siebie. 6/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wnętrze: Musze przyznać, że bardzo mi się podoba ;D Nowoczesny, a zarazem przytulny
![]() ![]() Bryła: Nie przypadła mi do gustu, ale nie jest najgorsza ![]() Ogród: Nie ma zdjęć, więc nie mogę się wypowiedzieć na ten temat ![]() No to moja ocena: 8/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek. Taki realny.
![]() Zabieram.! Mam tylko pytanie... Czy jak go ściągne to będzie sama bryła czy meble itepe też.? |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła niezbyt mi sie podoba ale wnętrze bardzo ładne. Pdobaja mi się podłogi, które nadaja pomieszczeniu głębi. 9.5/10 ( połowe zabrałam za bryłę)
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|