![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam, przedstawiam kolejny dom by olliss.
Tym razem jestto stylowe połączenie romantyzmu i klasyki - nowego, ze starym. Chciałam stworzyć m.in. przytulne miejsce do odpoczynku, mieszkania. Dopracowałam ogród. Mam nadzieję, że wam się spodoba. Mieszkają w nim dwie romantyczne istoty - nastolatka Agata oraz jej mama Agnieszka Formanowicz. P.S: W niektórych pokojach meble 'wystają', tzn. wchodzą w ściany, ale nic nie mogłam na to poradzić. Parcela: mała 2x3 Wymagania: TS2 TS2 Unisversity TS2 Własny Biznes TS2 Zwierzaki TS2 Cztery Pory Roku Dodatki: Sims in Paris Murano XMSims Mam nadzieję, że Wam się spodobało ![]() Pozdrawiam i zapraszam do oceniania, olliss. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:45 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wszystko mi się podoba z wyjątkiem kuchni
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Powinnam ocenić domek pierwsza, w końcu to ja o niego prosiłam, ale cuż, jestem druga. Trudno w każdym razie troszkę bym w nim zmieniła, ale o tym za chwilkę
![]() ZEWNĄTRZ: W pierwszej chwili, bardzo mi się spodobał. Powtórzę się, nie lubię dziwolągów. Prosty, mały, ciepły domek w dodatku z werandą, która bardzo mi się podoba. Jedyne co mi się nie podoba to to, że jest za dużo rodzaji drzew, a tego nie lubię. No i nie lubię też ukośnych klombów dlatego 9/10. OGRÓD: Bardzo romantycznie. Jest oczko, bardzo dobrze. Tylko czemu tam są takie jakby "wzgórza"? Może to wina zdjęcia, ale jakoś tak mi się w oczy rzuciło. I zastanawiam się jeszcze nad tym, jak simki dojdą do leżaków przy oczku... Moim zdaniem tam zamiast leżaków, powinien być stoliczek, grill itp. Rozkładane krzesła bardziej pasują do basenu, ale to tylko moje zdanie. Tak jak mówiłam wcześniej drzewa, też mi się to nie podoba. Ale śliczna fontanna (chociaż w jej okolicy za dużo jest przedmiotów, przydałaby się jakaś odległość). Wielki plus za altankę, ciepło i przytulnie. Ogólnie jest bardzo dobrze, chociaż dodałabym jakiś typowy ogródek z kwiatkami, może sad? Ale dam 8/10 ![]() BRYŁA: Bardzo mi się podoba, ładny kolor, nie mam nic do dodania. 10/10 WEWNĄTRZ: Zacznę od początku, najbardziej lubię oceniać wnętrza. Kącik telefoniczny, przyjęłam sobie raczej jako taki korytarz. Ładna podłoga, jest dobrze. Później pokój mamy. Elegancki, romantyczny, chociaż w całości go nie zobaczyłam, a tak mi zależało, powinnaś zrobić więcej dokładnych zdjęć, bardzo ładnie ![]() ![]() RAZEM: 35/40 ![]() ![]() UWAGI: Olliss, skupiłaś się chyba bardziej na ogrodzie niż na wnętrzu. Jest dobrze, ale myślę, że powinnaś kilka rzeczy dopracować, tym bardziej, że stać Cię na więcej. Mimo to, że bardzo Cię lubię, byłam szczera. Lubię jasne sytuacje. Wierzę w Ciebie i wiem, że przy odrobinie jeszcze większego wysiłku i cierpliwości domek był by jeszcze lepszym oginiskiem domowym, naprawdę. Podoba mi się taka naturalność, to jest w domkach bardzo ważne. Czekam na kolejny domek, mam nadzieję jeszcze lepszy i pamiętaj śliczna sypialnia ![]() Pozdrawiam i mam nadzieję, że się nie gniewasz ![]() Kasia |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny i przytulny. A w szczególności ta podłoga, wygląda cudownie. Jak dla mnie 9,5/10
#5 |
Guest
|
![]()
Olliss, napewno ten domek nie jest najgorszy! Jest dużo lepszy, ale jest on już twoim trzecim ocenianym przeze mnie mieszkaniem, i wymagam od ciebie coraz więcej. Myślę, że uwagi są cenne, pomogą ci w daleszej pracy. Masz smak, gust, talent. Potrzeba więcej cierpliwości i wiary w siebie, zobaczysz będzie dobrze
![]() Trzymaj się. Pozdrawiam Kasia |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
uwagi krytyczne: co to za róg w pokoju nastolatki, od wewnatrz jeszcze jako tako ale od zewnatrz kopletna porazka
domek ma ciut za duzo miejsca poswieconego na sypialnie i ciut za malo przestrzeni wspolnej, postaraj sie nad tym popracowac |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
NIe podoba mi się!Żartuje!Bardzo ładny domek!Nie podoba mi się tylko kuchnia.Ale domek jest śliczny!To jest mój ulubiony domek na tym forum!Zapomniałam o ocence 10/10!
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Khem,khem...Olliss,kochana..
![]() Dom z zewnątrz ładny.Ogród mnie urzekł po prostu *_* Bryła taka trochę "kopnięty romb" ale nie czepiam się bo po co ![]() Środek-ZA DUŻO Siminparis.Też kiedyś używałam i ściągałam ich meble,ale nie wyobrażam sobie całego domu w tych rzeczach-jak ty to zrobiłaś. Mebelki "parisowe" takie z innej galaktyki i trochę dziwnie wyglądają... I znowu ta lustrzana podłoga której nie lubię... Moje oczęta >.<" A i ta kuchnia z Siminparis jest kompletnie nieudana (meble,nie twoja aranżacja ![]() Mogłaś dać jakieś inne mebelki,byłoby o wiele lepiej.A tak to hmmm... Ale dom przytulny,ciepły,także 8/10 ![]() Czekam na twój następny domek! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz: Szczerze to mi się nie podoba. Jakiś taki z boku przekombinowany, a z przodu wygląda jak zwykły Maxisowski domek. Za mało okien i nie za ładny kolor elewacji. 3/10
Ogród: Nawet ładny. Uwielbiam jeziorka, ale nie podobają mi się te leżakin na brzegu. Świetna altanka. 8/10 Salon: Ładny, uwielbiam wrzosowy i czarny. Nie podoba mi się tylko ten, jak ty to ujęłaś "kącik telefoniczny". 9/10 Pokój Agnieszki: Jak ja nie cierpię czerwonych pokoi! No, ale możesz mieć inny gust, więc nie biorę tego pod uwagę. Nawet ładnie to wszystko wygląda. 9/10 Pokój Agaty: Po prostu cudo! Oprócz tych wystających przez ścianę kwiatków jest spoko. 10/10 Kuchnia: Nie za piękna. Szczerze, to okropne te meble. No, ale z tego, co tu czytam, to nie Twoja wina. 7/10 Łazienka: Nie lubię Maxisowskich łazienek. Nie ma niczego spoza podstawowych Simsów. A poza tym nie przepadam za małymi łazienkami. 3/10 W sumie: 49/70 Całkiem, całkiem. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie wiedziałam ze jak jest mało okien to pokój może być taki przytulny ;]] Przypadł mi do gusty salon i pokój Agnieszki są takie fajne
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|