![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To moja pierwsza parcela. Nie robiłam nigdy żadnych domów ani nic. ;( Więc proszę o ocenę. Nawet taką ostrą.
![]() Robert Kamiński był świetnym pływakiem i sportowcem. Jego marzeniem był własny basen. Na początku tego roku ziściło się. Obecnie Rob jest dyrektorem małego basenu "Wodny raj". Obiecał mi, że opowie nam o swoim małym biznesie. Pierwsze zdjęcie przedstawia bryłę basenu. Zawiera ona wiele szklanych elementów. Dach jest okrągły specjalnie dobrany do dolnych szklanych łuków. -Sam stworzyłem projekt tego basenu- mówi pan Robert - Jestem z niego dumny. Zamieszczam jeszcze zdjęcie nocą: -Oferuję moim klientom dwa baseny - opowiada Rob - zewnętrzny i wewnętrzny. Umieszczam zdjęcie obu. Pierwszy to ten zewnętrzny, drugi wewnętrzny. -Oprócz pływania moi kliencie mogą również odpoczywać w saunie. - mówi dyrektor. I rzeczywiście. Możemy zobaczyć piękną drewniana saunę. Niestety trzeba do niej przejsć, ponieważ jest w innym budynku. Mniam. Dania w pańskim barze są naprawdę wyborne. Lubię po wyjściu z wody zjeśc pyszna "ananasową niespodziankę" lub innego smakołyka. -Co jeszcze oferuje pan swoim klientom - zapytałam się pod koniec. - Wytrwali sportowcy mogą poćwiczyć na maszynach siłowych, a później... oglądnąć wyniki ćwiczeń w wielkim lustrze. Na koniec chciałabym pokazać wam jeszcze rzuty i zdjęcie łazienki Na koniec trzeba jednak odjechać. Zauroczyły mnie te automaty i wchodząc do taksówki pstryknełam ostatnia fotkę. Do zobaczenia! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:21 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|