![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chciałabym się spytać czy ktoś z was zna program ,
którym można sprawdzić w folderze downloads czy wszystkie pliki są prawidłowe i czy nie zrobią czegoś w grze ,że np.nie bedzie chciala dzialac gra moze mnie rozumiecie prosze o szybka odpowiedz bo bardzo mi potrzebne bo nie chcę wszystkiego usuwać a przez dodatki nie chce mi sie wlaczyc gra wiem ze przez dodatki bo kiedyś tez tak mialam usuwalam po 1 i jak usunelam to wszystko bylo idealnie mam nadzieje ze pomozecie wydaje mi sie ze to odpowiedni dzial z gory dzieki Edit: Ps.Reputacja oczywiście poleci. Ostatnio edytowane przez Truskawkowa : 22.10.2007 - 13:51 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.p...lean+installer
Np. Clean Installer (mam go, polecam) lub Content Manager Tool. Zresztą w tym temacie masz dużo o tym napisane. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki za pomoc reputacja leci.
A czy ktoś wie gdzie jest jakiś poradnik do Clean Instalera czy jakos tak |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na tym forum nie ma poradnika do Clean Installera, ale obsługa nie jest trudna, mogę Ci krótko opisać.
1. Instalujesz program. 2. Potem otwierasz go. 3. W prawym górnym rogu jest rozwijane menu, wybierasz w nim "Downloads", wtedy program zacznie skanować Twój folder Downloads. 4. Jak już przeskanuje, to niektóre dodatki zaznaczy na czerwono (hacki - jeśli ściągałaś celowo jakieś hacki i kariery to OK, a jeśli nie to widocznie ściągnęły się bez Twojej wiedzy i możesz je usunąć) albo na różowo (powtarzające się dodatki, które najlepiej usunąć, bo niepotrzebnie zajmują miejsce). 5. Możesz oglądać swoje dodatki na podglądzie, jeśli w lewym górnym rogu masz zaznaczone "Preview". Usuwać możesz zaznaczając je i klikając Delete albo klikając prawym przyciskiem myszki i wybierać opcję usunięcia. Niestety żaden z tych programów nie jest zbytnio skuteczny w wyszukiwaniu wadliwych dodatków (ale lepszy jest już Clean Installer, bo Content Manager oznacza na czerwono dodatki, które nie są wadliwe ![]() Jeśli np. któregoś dnia Ci się pojawią błędy w grze po ściągnięciu dodatków, to możesz przeskanować Downloads Clean Installerem i posortować dodatki według daty dodania i usunąć najnowsze - jest wtedy duża szansa, że pozbędziesz się błędów.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a jeśli mam w skrzyni domów dwa taki same domy ja wykasowac jeden z nich
;( |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja zresztą też :smirk: |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powinno kliknąc się w otoczeniu na ten dom i powinna byc opcja usuń.
Przynajmniej tak myslę.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|