|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej , proszę was o pomoc w szukaniu :
~Jakiejś czerwonej sukienki - krótkiej (najlepiej z dekoltem "w łódeczkę") ~Czarnego skórzanego wdzianka - z ćwiekami też krótkiego. (dla simki) ~Wyzywających strojów. ~Zielonej sukienki (krótkiej) z dużym dekoltem. ~Jakiegoś czarnego kompletu z dłuższymi butami. ~Klatek do tańczenia. ~Reflektory i drzwi (bo nie mam ładnych XD) A to żeby było łatwiej : KLIK Z góry dziękuję . Pozdrawiam ^^ ^^ Jeszcze EDIT xd Jak zostały "zrobione" sceny w "Helena" KLIK w "czasie" : 01:11 - jak on ją uderza i sie przewraca 01:18 - jak biegnie ukrywając twarz w dłoniach oO 01:26 i dalej - wszystko jak jest pod prysznicem, jak siedzi , trzyma sie za ramiona itp. 02:10 - to jej "zdziwienie" 02:15 - gdy się "ogląda" 02:16 - jak się budzi "wystraszona" 02:42 - --''-- Wiem że jest opisane, ale ja nie rozumiem wszystkiego (ANG) Jeśli możecie, prosiła bym o linki do hacków i o wytłumaczenie >.< @Parlay. Proszę o zmianę tytułu tematu. Jest niezgodny z regulaminem ;D Ostatnio edytowane przez Czikita_kiti : 17.10.2007 - 14:06 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|