![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od razu mówię,że to moje pierwsze simki tworzone w warsztacie i nie jestem jakoś specjalnie uzdolniona.Ubranka nie są mojego wykonania
![]() Emma: ![]() ![]() <POBIERZ> Liza: ![]() ![]() <POBIERZ> Pamela: ![]() ![]() <POBIERZ> Więcej simek dodam kiedy indziej.Teraz muszę zejść z komputera ![]() Twarze nie są maxisowe bo je przerabiałam ![]() Ostatnio edytowane przez kasiula215 : 29.12.2007 - 12:28 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Emma bardzo mi się podoba ,co do niej nie mam żadnych zastrzeżeń
![]() Natomiast Liza mi się nie podoba: Za jasny błyszczyk ,brzydkie oczy i wogle jakaś bllle ;d Za Emme 10/10 Za Lize 4,5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Daj zdjęcie jak się nie uśmiechają bo nie wiem jak ocenić twarz.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
już wsadziłam te zdjęcia.Za niedługo wsadzę 2 nowe Ashley i Pamele.Nawet je już zrobiłam ale nie mam czasu robić zdjęć. xP
Ostatnio edytowane przez kasiula215 : 19.11.2007 - 16:45 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ładne, 9/10. Zobacz moje, kilka dodałam
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Emma: bardzo ładna, ale oczy ma jakieś takie kanciaste...
Ocena tysiulek13: 7/10 Liza: śliczna, jednak kolor oczu gryzie się z włosami. Ocena: 8/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
emma jest najladniejsza natomiast najgorsza dla mnie to pamela ale tez ladna moja ocena to 7,5/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wszystkie są bardzo ładne i tyle 10/10.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Pamela nie przypadła mi jakoś do gustu ale inne są bardzo fajne chociaż ta Liza to takl jakoś..Dobra za wszystkie simki 9/10 Rób dalej bo ci całkiem,całkiem idzie ...
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No Nie Takie Złe Ale Wyglądają Jak Robione Z Pierwszej Twarzy
Pozdr. ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|