Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.07.2007, 11:12   #1
Czikita_kiti
Guest

Wink "Zimne Klimaty" - zobacz i oceń ^^ [BRAK ZDJĘĆ]

Witam, to mój 2 domek na forum. Poprawiłam się ze zdjęciami (Tak myślę). O ocenę proszę :>

Pozdrawiam :smirk: .

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:22

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.07.2007, 16:23   #2
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: "Zimne Klimaty" - zobacz i oceń ^^

Tak zdjęcia są lepsze, ale domek jest średni...

ZEWNĄTRZ: Ładny kolorek, taki nowoczesny, chociaż wolę raczej przytulne domki 5/10

OGRÓD: Za dużo tego nie ma... ten żywopłot mi się za bardzo nie podoba. A co to za wąski basenik? 3/10

BRYŁA: Jest ciekawa, ale jakaś taka dziwna... Jak już mówiłam nie gustuję w nowoczesnych domkach... Nie lubię też gdy okna są różne...3/10

WEWNĄTRZ: Na rzutach widać, że jest pusto... szczególnie pusta jest sypialnia! Piszesz "ogromna". Tak, ale jakim kosztem? Widać w niej tylko łóżko... Wolę małe, przytulne, dobrze zaplanowane pomieszczenia. Ale plus za kuchnię, podoba mi się I ładne dodatki
Nie podoba mi się jednak ten słonecznik w holu u góry :/ No i te jasne wykładziny, nie ma to jak bukowe drewno... Ale nie jest najgorzej 6/10

RAZEM: 17/40... Średnio, stać Cię na więcej to wiem na pewno...

UWAGI: Dokładnie zaplanuj wnętrze kolejnym razem, nie może być sytuacji, ogromna sypialnia w niej tylko łóżko... Ale jest lepiej, zdjęcia lepsze, więc i kolejny domek będzie fajniejszy Jesteś ambitna i dlatego mocno trzymam za ciebie kciuki. I może warto zaprojektować jakiś ogród?
Pozdrawiam
i życzę powodzenia
Kasia

EDIT: No i plusik za nazwę, pasuje idealnie
Czyli 17,5/40

stare 31.07.2007, 17:23   #3
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Niby wszystkie pomieszczenie biało czarno ale podobra mi się świetna robota daje 8\\10
Wielebny jest offline  
stare 31.07.2007, 17:52   #4
Greenlyme
Guest

Bryła jest dość ciekawa, podoba mi się ten żywopłotek przy podjeździe. W środku nie jest najgorzej, tylko wszędzie dałaś ten sam dywan (dla mnie dywan w kuchni i w łazience to trochę dziwny pomysł).6/10

stare 02.08.2007, 20:46   #5
Chmelcor
Guest

Bryla i zastosowanie polscianek naprawde bardzo mi sie podoba, ale caly efekt psuje sie po zobaczeniu drzwi zewnetrznych(ktore sa okropne). Ten basenik jest tylko estetyczny to wiem, ale mogles go umiescic przed zywoplotem czyli na widoku. Kuchnia i kacik TV mie sie nie podobaja sa fuj i ble . Lazienka ciekawa, ale nie podoba mi sie umywalka. Hol jest dziwny(szczegolnie na parterze). Sypialnia tez. Ogolnie dom jest troche pusty i za nowoczesny. A co do tych drzwi to skoro juz uzywasz okien OFB to uzywaj tez drzwi do kompletu.

Ostatnio edytowane przez Chmelcor : 02.08.2007 - 20:49

stare 01.11.2007, 13:00   #6
xxxxxmichalxxxxx
Guest

Nie mój styl
5/10

stare 01.11.2007, 19:00   #7
wojownikmierci
Guest

Niezbyt mi sie podoba - albo kolor biały albo kolor czarny... a inne klory to nie ??

Kuchnia i kącik TV mi sie jedynie podoba... z zewnątrz nawet nawet

Daję 6,5/10 - za chęci

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania