![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak zdjęcia są lepsze, ale domek jest średni...
ZEWNĄTRZ: Ładny kolorek, taki nowoczesny, chociaż wolę raczej przytulne domki ![]() OGRÓD: Za dużo tego nie ma... ten żywopłot mi się za bardzo nie podoba. A co to za wąski basenik? 3/10 BRYŁA: Jest ciekawa, ale jakaś taka dziwna... Jak już mówiłam nie gustuję w nowoczesnych domkach... Nie lubię też gdy okna są różne...3/10 WEWNĄTRZ: Na rzutach widać, że jest pusto... szczególnie pusta jest sypialnia! Piszesz "ogromna". Tak, ale jakim kosztem? Widać w niej tylko łóżko... Wolę małe, przytulne, dobrze zaplanowane pomieszczenia. Ale plus za kuchnię, podoba mi się ![]() ![]() Nie podoba mi się jednak ten słonecznik w holu u góry :/ No i te jasne wykładziny, nie ma to jak bukowe drewno... Ale nie jest najgorzej 6/10 RAZEM: 17/40... Średnio, stać Cię na więcej to wiem na pewno... ![]() UWAGI: Dokładnie zaplanuj wnętrze kolejnym razem, nie może być sytuacji, ogromna sypialnia w niej tylko łóżko... Ale jest lepiej, zdjęcia lepsze, więc i kolejny domek będzie fajniejszy ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]() Kasia EDIT: No i plusik za nazwę, pasuje idealnie ![]() Czyli 17,5/40 ![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Niby wszystkie pomieszczenie biało czarno ale podobra mi się świetna robota daje 8\\10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła jest dość ciekawa, podoba mi się ten żywopłotek przy podjeździe. W środku nie jest najgorzej, tylko wszędzie dałaś ten sam dywan (dla mnie dywan w kuchni i w łazience to trochę dziwny pomysł).6/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryla i zastosowanie polscianek naprawde bardzo mi sie podoba, ale caly efekt psuje sie po zobaczeniu drzwi zewnetrznych(ktore sa okropne). Ten basenik jest tylko estetyczny to wiem, ale mogles go umiescic przed zywoplotem czyli na widoku. Kuchnia i kacik TV mie sie nie podobaja sa fuj i ble
![]() Ostatnio edytowane przez Chmelcor : 02.08.2007 - 20:49 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie mój styl
5/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niezbyt mi sie podoba - albo kolor biały albo kolor czarny... a inne klory to nie
![]() Kuchnia i kącik TV mi sie jedynie podoba... z zewnątrz nawet nawet Daję 6,5/10 - za chęci ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|