![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No wreszcie się zmobilizowałam i wstawiam dom.
Dom z założenia miałbyś prostą formą, która od frontu ma zapewnić lokatorom spokój i prywatność, a od podwórka wpuścić dużo światła i dać wrażenie wolności dzięki dużym oknom. Cały dom z wyjątkiem 1 sypialni jest urządzony z naciskiem na barwę zieloną. Zaznaczam, iż ogród nie jest dokończony z myślą o 4 Porach. Dom posiada również garaż na 1 samochód, pomieszczenie gospodarcze i sklep, wszystko w piwnicy. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:27 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domek jest naprawdę warty obejrzenia. Moja ocena 10/10.
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 09:10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
bryła z zewnątrz jest cudna!! tylko ogródek skąpy.. 9/10
wnętrze też bardzo przyjemne!! ale salonik mi nie pasi jakoś.. i pokój dziecka przepiękna sypialnia 9/10 PIĘKNIE NAPRAWDĘ! 9/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mmm... genialnie. No nie ma się czego uczepić. Po prostu świetnie. W życiu bym nie zrobiła tak fajnego domu. Tak trzymać
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
domek świetny, w moim stylu ;] 10/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła nie za bardzo mi się podoba.
Salon, i 4 pokoje , lazienka są cudne reszta średnio. Daję 8,5/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ten dom szczególnie mi sie podoba jest bardzo ladny i to co lubie parterowy podoba mi sie ze sypialnia jest tak jakkby ukryta tilko w saloniku za duzo pólek Ocena 9,5/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo się cieszę, że domek się podoba. Jeśli ktoś go chce, mogę mu go przesłać. Chętnych proszę o kontakt na priva
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba. Ja nie umiem takich robić.
![]() 10/10 |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
Front jest paskudny, wygląda jak barak albo jakiś bunkier, koniecznie zmień ten okienka na wieksze. Z tyłu jest już lepiej ale jednak całość kojarzy mi się nie wiem dlaczego z socjalistycznym pawilonem handlowym. W środku jest smętnie i mdło. Niektóre meble do siebie nie pasują. Ogólnie może być ale mogło być lepiej Ocena: 6/10 Pozdrawiam: Ulmille |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|