![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy domek, ale tylko od zewnątrz, bo środka jeszcze nie obmyśliłam do końca. Proszę o ocenę. Dopiero się uczę, więc mój dom moze nie jest za specjalny, ale się starałam.
![]() ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Ośliczka : 24.08.2007 - 16:27 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szkoda ze nie ma jeszcze środka, ale zamek fajny. Ładne kolory, ma swój urok. Jednym słowem, mi się podoba.
#3 |
Guest
|
![]()
Śliczny zameczek
![]() Ostatnio edytowane przez Justa95 : 23.08.2007 - 22:49 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryłka bardzo fajna, jednak drzw bym zmienił i może odcień tynku o kilka tonów ciemniejszy bo taki za jasny jak na zamek .
8/10 i czekam na środek domu. Pozdrawiam Komurka <sergio> |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Łooo, nie mój styl, ale zamek i tak mi sie podoba. Świetna bryła, tylko te drzwi bym zmieniła. Powinny być w kolorze tych okien, bo one pasują =] No i czekam na prezentacje środka zamku =]
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wiedziałam, że drzwi wam się nie spodobają, bo mi też one nie pasowały, ale w obecnej chwili nie miałam pod ręką lepszych więc wrzuciłam te.
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc nie powiem, że ten dom (zamek) jest brzydki... ponieważ przyjżeć się do niego z bliska można powiedzieć, że ma w sobie to coś i dlatego sądzę, że jest bardzo ładny.. ogólnie drzwi mi też nie pasują ale to szczegół.. 10/10
|
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
ZE CO? 10/10 za to ze drzwi nie pasuja a ten dom ( zamek ) jest brzydki i dlatego sadzisz ze jest bardzo ładny?! Ps. Twoj Zamek jest ładny, ale mogłby być trochę wiekszy
![]() |
#9 |
Reputacja: 13
|
![]()
Zamek jest przpiękny. Zupełnie w moim stylu, widać że dużo pracy w niego włożyłaś. Szkoda, że nie jest umeblowany, ale z zewnątrz też wygląda pięknie.
10/10
#10 |
|
![]()
Cudo! Widac, ze wlozyłaś w niego sporo pracy ... ale efetekt od razu mnie urzekł
![]() Jesli to jest twoj pierwszy domek to już nie mogę doczekać się kolejnych ... Dopieszczony w niajmniejszych szczególikach, widac ze wszystko przemyślane i moim zdaniem super Ci wyszło.Uwieliam takie domy - ten klimat... Czekam na fotki wyposażonego Zamku ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|