![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam duży problem.Miałam zainstalowane The Sims 2, Nocne Życie i Na studiach.
No i musiałam usunąć, bo miałam bardzo malo miejsca na kompie. No i zcazęłam usuwać: Na studiach usunęłam, i przez przypadek zamiast kliknąć usuń Nocne życie, kliknęłam usuń tHE SIMS 2. No i sie zaczęło. The sims 2 Nocne Zycie zostało - jako jedyne. Sims 2 nie było. Nie chciało sięusunąć, to wszystkie jego foldery usunęłam. No i chciałam zainstalować The sims 2 z dodatkami spowrtoem. Zainstalowałam The sims 2, ale na Studiach i Nocne Życie nie mogę.! Wyskakuje mi, jakiś błąd przy instalacjii The sims 2. Ti ja odinstalowałam The sims 2 i znowu zainstalowałam - ten sam problem.. Co powinnam zrobić.? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A czy jak wejdziesz w Panel Sterowania,a następnie Dodaj lub usuń programy to jest tam wpisany w katlogu programów jakiś dodatek typu Nocne Życie itd lub same The Sims 2 po usunięciu?
Radze wejdź w : Menu start->Wyszukaj->Pliki lub foldery...->pliki i foldery->wpisz the sims 2 I jak Ci wyszuka to skasuj pozostałości. I napisz co się dalej dzieje. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak klikasz dodaj/usuń programy w panelu sterowania i klikasz w the sims 2 nocne życie to powinno sie pojawić ze już nie istnieje i ze trzeba z listy skasować. Jeśli to nie pomoże to w rejestrze musisz poszukać i pousuwać wpisy.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Był w dodaj/usuń programy. Usunęłam, ale pojawił się komunikat, że już został odinstalowany wcześniej i czy chcę usunąć go z listy dodaj/usuń programy. Kliknęłam. No i przeszukałam w wyszukaj - nic nei było. Chciałam włączyć i zainstalować Nocne Życie, ale pojawił się komunikat, że niewłaświwa płytka została włożona, proszę włożyć Szyk i Elegancja do uruchomienia gry. Czyli dalej gdzieś jest. Sims 2 Na studiach też nie mogę włączyć. Przez ten problem z nocne życie jak sądze, nei mogę włąćzyćdodatków, a tylko minidodatki.
Ostatnio edytowane przez Tigra : 04.11.2007 - 11:21 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
W rejestrze musisz poszukać czy nie zostały elementy i wszystkie ale to wszystkie pliki z gry o sims 2 musisz usunąć. I po tym spróbuj jeszcze raz zainstalować simsy.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Szczerze - a gdzie jest ten rejestr.? ;p Wiem, wiem ciota ze mnie - pewnie to coś oczywistego ;dd
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Start -> Uruchom -> regedit -> i tam szukasz sims 2 i usuwasz te wpisy
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiesz co. Wpisuję to the sims 2 a tam mi komunikat wyskakuje, że coś tam i że mam wyszukać w opcjii wyszukaj.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|