![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie.
Gdy ściągnę ubrania z peggysims i stylistsims, mogę je rekolorować? Albo zmieniać tekstury itp.? Czy jest to niezgodne z regulaminem. Z moim angielskim słabo, więc nie doczytam. Aha, potrzebuję jakichś fajnych meshy dla kobiet - sukienki, spodnie, tuniki, ale takei realistyczne. P.S: Jak nie ten dział, przenieście, i sorry ![]() Pozdrawiam, olliss. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc:
PeggySims2 - jeśli chcemy zrobić recolor jakiegoś mesha lub własną teksturę do niego, musimy najpierw poprosić autora o pozwolenie. Bez pozwolenia nie wolno. Jeśli otrzymasz zgodę, to musisz oczywiście dając swój dodatek napisać, skąd pochodzi mesh. I z tego co widziałam na różnych stronkach twórcy, którzy robią recolory rzeczy z peggysims2, nie załączają meshy - dają tylko link do peggysims2, gdzie inni mogą pobrać mesh do recoloru. Stylist Sims - możesz zrobić swój recolor darmowego dodatku, ale jak dasz go do pobrania innym, to nie możesz załączyć mesha - musisz napisać ściągającym, żeby mesh do Twojego ciuszka ściągnęli sobie ze strony Stylist Sims (i dać link do pobrania). (i tak na marginesie żadnych ubrań z tych obu stron nie można załączać do swoich Simów ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 09.11.2007 - 12:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja też mam podobne pytanie. (jeśli mogę się dołączyć)
Nie mogłam znaleźć do niego stosownego działu a więc: Czy da się tworzyć meshe? np. z długiej spódnicy zrobić krótką (tyle, żeby nie pozostało "coś" siwego) Nie chcę ściągać rzeczy z neta czy coś podobnego tylko sama się nimi zająć Proszę o pomoc Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Na tym forum nie ma poradnika do tego, widziałam za to na innym: http://www.forum.simy.pl/viewtopic.php?t=484
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|