Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 30.11.2007, 21:27   #1
Lol@
Guest

Post Co może być przyczyną problemu i jak go rozwiązać?

Przede wszystkim chciałam się przywitać, jako że jestem tu nowa. Więc witam wszystkich serdecznie :smirk:

Mam problem z TS2. Mam zainstalowane wszystkie dodatki, do tej pory gra działała bez zarzutu, a teraz, gdy chcę wejść do trybu tworzenia rodziny, ładuje się on przez chwilę, po czym wyskakuje wszystkim dobrze znany błąd: Działanie programu zostało zakłócone itd. Dzieje się tak za każdym razem gdy próbuję uruchomić grę... :con: Próbowałam ponownej instalacji, ale to nic nie dało. Pomyślałam więc, że to pewnie któryś z dodatków z internetu. Przeniosłam folder downloads na pulpit i faktycznie, gra zaczęła działać. Przeskanowałam cały folder przy pomocy SimPE, skasowałam wszystkie dodatki oznaczone jako błędne, jednak gra nadal nie działa. Dodam, że wszystkie dodatki do TS2 które posiadam są oryginalne. Już nie wiem co mam robić ;( Liczę, że może ktoś z was miał podobny problem i wie jak go rozwiązać.
Pozdrawiam
Lol@
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania