![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się. Wszystko byle jak i byle było. Za dużo dodatków z internetu, za mało maxisa, za mało własnej pracy. Ja nazwałabym to wystawą internetowych dodatków. Za mało zdięć. D;aczego nie ma zdięcia salonu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wszystko wygląda jakby było robione na szybko. Ściany są praktycznie gołe, żadnych subtelnych dodatków. Łazienka jest najgorsza, nie można na nią spojrzeć tak razi. Spróbuj go jeszcze dopracować, pomyśl co można dodać - zmienić i pokarz za jakiś czas.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wygląda jak dom, do którego ktoś dopiero się wprowadził, i jeszcze wszystkiego nie rozpakował.Nie podoba mi się, zapewne był robiony na szybko, może następnym razem bardziej dopracuj swój dom? Na razie to by było tak 4/10 ale nie zniechęcaj się.
|
![]() |
#5 |
|
![]()
nie podam oceny bo nie widziałem całego domu i ogrdu wogule nie widziałem, za mało zdjęcxP
Ostatnio edytowane przez secret-name532 : 31.01.2008 - 15:45 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
POMIESZCZENIA
- pusto - 4.5/10 BRYŁA - nie widzi mi się - 5/10 OGRÓD - Kilka kwiatków ? - 4/10 Ogół - Dopracuj dom - 18.50/30.00 PS ..::Słabe foty::.. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła- 2/10
Wnętrze- masz ładne dodatki, ale nie umiesz ich wykorzystać. Ta łazienka mnie przeraża- 4/10 Za mało fotek |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się,za tą kolorystyke
Pozdr. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryły nie oceniam,
Środek: Może ładnie, mi się wydaje tak pusto. Niewiem, ale czegoś mi brakuje... Pozdrawiam. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Szykuje się ostra krytyka xD No więc tak, dom byle jak urządzony, meble do siebie kompletnie nie pasują, za mało detali, nieciekawe barwy, pusto w środku, łazienka jak z domku Barbie, aż razi w oczy, mało zdjęć i przede wszystkim kiepska jest ich jakość. Musisz popracować nad każdym szczegółem, ale nie zniechęcaj się, każde początki podobnie wyglądają...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|