![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż mój problem wygląda tak: koleżanka przyniosła mi dzisiaj dodatek Na święta.
Uruchomiłam, w CPR ustawiłam wszystko na zimę, żeby było klimatycznie, zrobiłam świąteczny domek i takie tam.. Kupuję nową lodówkę, wprowadzam rodzinę. Każę simce upiec pieczeń tyle, że.. no właśnie. Bunt lodówki, komunikat, że pusta. No to telefon lub internet-nigdzie takiej opcji nie zauważyłam, a nie sądzę, żebym przeoczyła, jednak możecie mi napisać, jak to zamówić przez telefon/internet, sprawdzę jeszcze raz. Pojechała do sklepu w Miłowie, chyba kupiła to jedzenie za 600 simoleonów i kazałam jej wrócić do domu. Nie było w ekwipunku a lodówka nadal pusta.. Nie chcę, by moi simowie jedli na kolację wigilijną pizzę albo chińszczyznę, więc jeśli ktokolwiek wie czy to problem techniczny czy jakaś moja nieuwaga to proszę o pomoc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To znaczy jest taka opcja w telefonie. Nie pamiętam dokładnie jak to szło. Ale wiem, że jest nad zamów pizzę i chińszczyznę
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A właśnie u mnie tego nie ma. Jest tylko zamawianie pizzy i chińszczyzny ;|
I przy zakupie nowej lodówki, zawsze było jedzenie.. Teraz nie było.. Bug, który chce mi zagłodzić simy, noo ?.__. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja właśnie też tak mam, tylko właśnie jak chcę upiec tą pieczeń, ale resztę mogę...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To znaczy, że jak chcesz pieczeń upiec to lodówka jest pusta, a jak resztę to pełna o_O?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Musisz najpierw gdzieś w domu ustawić róg obfitości (to ozdoba, wiec w ozdobach go znajdziesz). Bez tego zawsze będzie wyświetlał się komunikat, że lodowka pusta, jak będziesz chciała zrobic pieczeń
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Właśnie tak. A u ciebie chyba wiecznie jest pusta od tego?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dobra, wstawiłam róg, i zaczęła robić pieczeń, Cudnie
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |