![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey. Niedawno (wreszcie) dostałam Ts 2 Czas Wolny.
Aha, sorki, jezeli nie ten dział, ale jest jeden taki temat o ts 2 czw więc pomyślałam, że... Ale nie w tym rzecz przechodzę do sedna sprawy. Ok. Wszystko się ładnie pięknie zainstalowało, tylko jest problem, bo gdy chce uruchomić grę, to pojawia się takie coś: ![]() Jeżeli za wielkie to przepraszam, ale nie wiem jak zrobić na mniejsze. Bardzo proszę o pomoc. Wydałam za te simsy dużo forsy i nie chciałabym jej wyrzucić w błoto. ;( ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Spróbuj odinstalować i znów zainstalować CW. Chociaż sądzę, że do wiele nie da. Najwidoczniej musisz mieć nowszą wersje DirectX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No już instalowałam 2 razy na nowo i nic. A co do wersji DirectX to jaka jest nowsza, która odpowiadałaby do tej gry?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
A zrobiłaś tak jak tam jest napisane? Czyli czy zainstalowałaś najnowsze sterowniki do karty graficznej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie..w ostatnim czasie nic nie instalowałam, a zwłaszcza tych sterowników czy coś tam.
Edit: A to sobie poszukam jakoś, ale jak nazywa się ta wersja, dzięki której działałoby? Ostatnio edytowane przez Milou : 14.03.2008 - 16:22 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Directx 9.0c Masz go na 4 chyba cd od the sims 2. I musisz jeszcze wgrac sterowniki dla karty grafiki aby odpowiadaly tej wersji directx'a. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A nie lepiej od razu zainstalować 10?
![]() Mam Vistę. Ostatnio wystąpiły w mojej grze poważne błędy z powodu niekompatybilności sterowników karty graficznej - ściągnęłam najnowsze! Niestety, gra chodzi płynnie jedynie przy starszej wersji. Toteż przywróciłam je i cieszę się grą. A więc może w twoim wypadku potrzeba najnowszych. Spróbuj! Zalecam też instalację nowszej wersji DirectX. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Anako : 14.03.2008 - 14:04 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Aha, dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Później ściągnę tego directaX i sprawdze, czy by działało. Jeszcze raz dziękuję bardzo.
![]() Edit: Jest!!!!! Jupi!!! Hurraa!! Tak!!! Ściągnęłam najnowszą wersję directaX i teraz działa!!! Super! Jeszcze raz wszystkim bardzo, bardzo dziękuję!!! Temat do zamknięcia. ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Milou : 14.03.2008 - 16:22 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|