|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam :*
Jak nazwa wskazuje jest to mój 4 domek na forum ![]() ![]() Parcela: 3x2 Testowany: Tak Pomieszczenia: Salon, kuchnia, sypialnia, 2 x łazienka, gabinet, pomiesczenie gospodarcze i garaż. Koszt: 89 439 simoleonów Zapraszam do oceniania i komentowania :shy: Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:30 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z Zewnątrz ładny,Ale W środku Nie Obraź Się Ale Jest Okropny
Pozdr. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jest śliczny !! Tylko troche nie pasuje mi łazienka i drzwi a tak to super !!(skad masz te rzeczy do pralni ?) 9/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny w środku i na zewnątrz.
Simka mi nie pasuje. 9/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
sandusiaaa ja mam tyle dodatków z neta ze nie wiem juz skąd one są ale rzeczy do pralni są z simplan-x
a ten stoik na którym są ręczniki i te dwie wiszące szafki ściągneły mi się z jakimś zestawem do łazienki. Dzięki za ocenki i komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek ładny, ale niespójny. Tu jakiś inny kolor, tu niepasujący mebel, tam drzwi jak pięść do oka.
I za duży garaż. 7/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
+ Ciekawe wejście, które jest unikalne.
+ Ładnie zrobiony kącik do oglądania telewizji. - Zegar w kuchni. - Ciasna łazienka - Lampa w sypialni Ogólnie domek sprawia ładne wrażenie i ma to "coś" co do niego przyciąga. Ocena: 6/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawe wejście, brakuje tylko mu kwiatów wiszących.
Ogród jest bardzo fajny, można powiedzieć, że w 100% odwzorowuje ogródki miastowe przy domach. Przeszkadzają mi jasne okładziny z jasnymi meblami, zero kontrastu. Wybierając pomiędzy dwiema łazienkami ja wybieram jeden. |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bryła mi się podoba, tylko garaż ma za wysoki dach. Wewnątrz podobaja się meble, ale ich ustawienie niekoniecznie. Najnudniejszy pomieszczeniem w całym domu jest sypialnia. Nuna, zwykła, bez rewelacji. Łazienka numer jeden jest o niebo lepsza od tej drugiej. Na rzytachwidać durzo wolnej przestrzenia :/. Garaż i pralnia były fajnym pomysłem, gdy widziałam pierwszy raz. Teraz już mi się przejadły. 6/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Piekny!!!!! Mały, ale przestronny, nie wiem jak ci sie udalo w tym malym budyneczku zmiescic to wszystko
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|