![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co tu dużo będę pisał Dona każdy zna mogę tylko powiedzieć iż z zawodu jest lekarzem domowym
![]() Parcela: 2x2 Testowany: Tak Spis pomieszczeń: Salon, kuchnia, łazienka, sypialnia i gabinet. Koszt: 49 215 simoleonów Sorki że niema rzutów z góry (zapomniałem zrobić :shy: ) ale w najbliższym czasie dodam. Zapraszam do komentowania i oceniania ![]() pozdr: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:28 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Noo Noo.. ;>
Ładną ma chatke. ;DD . Ja moją lekko przerobiłam . i zabiłam mu 2 miłości . XDDDD [ nine & diane ] Ojej ;x trudno się mówi .lol. XD mi się podoba. 8/10 choc za mało okien. |
![]() |
#3 |
|
![]()
W środku ładny ,a na zewnątrz nie podoba mi się tylko dach jak od szklarni. ocena - 8/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła- troche udziwniona [bardzo udziwniona] 4/10
Salon-ładne dodatki, tylko tak bez wyrazu poustawiane te meble 6/10 Kuchnia- 3/10 nie podoba mi się Łazienka-ładna, ale ta wanna... 7/10 Sypialnia- 4/10 nie podoba mi sie. Strasznie pusto Gabinet- 2/10 Nic tu nie ma. Ocena ogólna- 26/60 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bryła- nie podoba mi się. Nie lubie tego szklanego "czegoś" co ma służyć za dach. No i bieżnia na tarasie - nie!
Wewnątrz- jest pustawo (no ok,ok przestronnie), wszystko posutawianie głównie pod ścianami (najbardziej widoczne jest to w salonie). W kuchnia jet za ponuro. W łazience nie podoba mi się niebieski ręcznik,w sypialni tapeta, gabinet jest najgorszym pomieszczeniem w całym domu- jest bardzo duży, a praktycznie prawie nic w nim nie ma. 5,5/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Z wszystkich pomieszczeń najbardziej podoba mi się łazienka ^^ [ma fajną tapetę i kafelki, z jakiej strony ściągnąłeś tapaetę ;>>]. Sypialnia jest niczego sobie, ALE tapeta nie pasuje zupełnie do mebi, ani TYM BARDZIEJ do ślicznych paneli ;//. Kuchnia jest taka fifty-fifty... O salonie już nie wspomnę
![]() _______________ Ocena ogólna: 8/10 ![]()
#7 |
|
![]()
Vanilla tapeta i kafelki są ściągnięte z modthesims2 były w zestawie
pozdr: kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Hmm... Domek ładny, ale...
- Wanna w łazience - brzydki kolor. - Balkon mi się nie podoba (Może przez ten przyrząd do ćwiczeń) - Krzesełka w kuchni mi się nie podobają. A szczególnie podoba mi się pomysł ze szklanym dachem. Bryła normalna. Ocena: 8/10 ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
Ja wlasnie nie lubie jak jest napchanebyle czym w domu ze sie ruszyc nie moza, nie ze oceniam wasz gust. Jest wszytko okej i tak trzymac!
|
![]() |
#10 |
|
![]()
wow. śliczny ma ten domek , przytulny , a te dekoracje zwłaszcza w sypialni i gabinecie są cudne. Jednak ten szklany dach mi nie pasuje , ale i tak pasuje
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|