![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam mam problem z grą the sims2 mam zainstalowane simy(Orginał) wkładam płytke do napendu i odpalam grę pokazuje mi się to białe tło i napis "The sims2" super i wychodzi okienko: "Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry.Prosze włożyć T"I po tym t nie ma nic dalej napisane nie wiem co robić! Help!!!!!
PS:Miesiąc temu miałam kilka dodatków do simów i miałam całą pamięć zapchaną (Wtedy korzystałam z obrazów płyt) kłikłam oczyść dysk i koniec wszystkie obrazy pliki moich gier popsóły się (Były ikonki ale komputer nie mógł znaleść ich zawartości) no więc usunęłam wszystko i potem zainstalowałam(Bez obrazu) simy2 no i stało się to co jest na początku -.- |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie ten dzial bo to sims 1
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
Pewnie niektóre pliki nie zostały usunięte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Też mam the sims 2 a ponieważ nie mogę założyć nowego tematu napisze tutaj.
Mam problem z the sims 2 wszystkie dodatki do podróży, jest rak: 1 włączam grę 2 pojawia się logo ea 3 pojawia się intro 4 czekam 1,2min po pominięciu intra 5 pojawia się ekran ładowania lecz nic na nim nie pisze oprócz the sims 2 podróże i w ogóle się nie ładuje, czekałem z 10 min i nic nic nie pisze, 0 ładowania nic... Proszę o szybką odpowiedź. PS Mam dodatki instalowane NIE PO KOLEI tzn. podstawka, podróże, cpr, zwieżaki, nocne, biznes, na studiach i akcesoria |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Może spróbuj odinstalować dodatki i zainstalować po kolei.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|