![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
gdzieś kiedyś spotkałem się z programem do the sims 2 po którego wlączeniu możemy ustawiać obiekty gdziekolwiek ( tz. że nie muszą być ustawiane co jedną kratkę tylko bez ograniczeń ) Jeżeli ktoś wie skąd takie program pobrać to był bym wdzięczny za link |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten program to SeeThem2. Do ustawiania obiektów w dowolnym miejscu możesz też uzyć kodu boolprop snapobjectstogrid false/true (włącza/wyłącza kod).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
dziękuje za tak szybką pomoc
aha i jeszcze jedno pytanie czy jest jakiś program żeby można było obracać pod dowolnym kontem obiekty ?? Ostatnio edytowane przez Lacho : 09.02.2008 - 18:47 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Do obracania obiektów służy kod boolprop allow45degreeangleofrotation true/false (włącza/wyłącza kod), ale można obracać je tylko pod kątem 45 stopni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Lacho> w SeeThemie są trzy opcje do dowolnego włączenia/wyłączenia:
- przedmioty 45 stopni - brak cenzury - nie trzeba ustawiać przedmiotów wg kratek - włączony 'boolProp testingCheastEnabled' i jak raz włączysz ten program, to ci będzie działał cały czas, a więc jest wygodniejszy niż kod. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ale mi nie działa ani kod ani ten program
tz. działa tylko na nie trzeba ustawiać przedmiotów wg kratek a to o 45 stopni nie działa. dlaczego ?? |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Żeby kod na ustawianie przedmiotów pod kątem 45 stopni działał, trzeba mieć dodatek "Na Studiach" lub nowszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mam wszystkie dodatki i pakiety
nie ma jeszcze jakiegoś sposobu ?? a i kiedy muszę wpisać ten kod ?? |
![]() |
![]() |