![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niestety zrobiłem go z dodatkami, bo bez to porażka by była. W salonie drugi raz zastosowałem tę samą tapetę co w poprzednim domku, ale ta najlepiej pasowała. No i w końcu zrobiłem dom z ogrodem !! Zawsze się tego "boje" bo jakoś mi ogródki nie wychodzą, ale ten jest chyba całkiem ok. Oceniajcie:
Front, ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Kuchnia (połączona z salonem jest): ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() Gabinet: ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() I rzut z góry: ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:12 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszy!!!
![]() Fajny domek tylko w środku troche przynury może przez te kolory i za mało okien.Jest za pusty jeszcze. Sypialnia wcale mi się nie podoba ,ale reszta może być ![]() Na zewnątrz 10/10 W środku 5,5/10 Dobranie kolorów 6/10 Za bryłe 9/10 Jest dobrze :smirk: Szkoda że nie widziałem poprzedniego domku ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Cudo wszędzie.I ty się bałeś że ci ogródek nie wyjdzie cudo
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ładny domek przyznam tylko dlaczego juz nikt nie robi domow z fundamentami ? :shifty:
10/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dlatego bez fundamentów, że zamieszkają w nim szczeniaki, a one nie mogą chodzić po schodach, bynajmniej u mnie... :con:
Dzięki za ocenki ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek. Strasznie mi się podoba oceniam cię na 10/10
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mnie się szczerze mówiąc podoba tak średnio. Klocek to nic wyjątkowego... Mogłeś to jakoś urozmaicić, no nie wiem...4/10
Ogródek za to fajny, ale to pokrycie terenu trochę rozmazane, no i jeszcze przydałoby się kilka kwiatów na grządkach, a nie tylko w donicach. 9/10 Wnętrze też mi nie leży. Kanapa jest zbyt jaskrawa... W ogóle kolory dziwnie w salonie trochę dobrane, ale może być. ![]() ![]() Ogólnie za wnętrze daję 5/10 Wiem, że wyszłam na wiedźmę, ale to tylko moja ocena. ![]() Ostatnio edytowane przez shezza : 02.05.2007 - 13:47 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mnie się szczerze mówiąc podoba tak średnio. Klocek to nic wyjątkowego... Mogłeś to jakoś urozmaicić, no nie wiem...4/10
Ogródek za to fajny, ale to pokrycie terenu trochę rozmazane, no i jeszcze przydałoby się kilka kwiatów na grządkach, a nie tylko w donicach. 9/10 Wnętrze też mi nie leży. Kanapa jest zbyt jaskrawa... W ogóle kolory dziwnie w salonie trochę dobrane, ale może być. ![]() ![]() Ogólnie za wnętrze daję 4,5/10 Za wszystko razem dam 5,9/10 . Widać, że się napracowałeś. Wiem, że wyszłam na wiedźmę, ale to tylko moja ocena. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
jakos nie za bradzo mi się podobają te półściany na dachu..
![]() ale kolor domu ładny.. w ogrodzie nie podoba mi się miejsce, gdzie te stoliki z krzesłami stoją.. i ta palma w doniczce ![]() 7,5/10 w środku zaskoczył mnie salon! w moim domu "realu" mam identyczny dywan i do złudzenia podobną sofę :laugh: łazienka nie w moich ulubionych kolorach, lecz bardzo ładna.. to samo z kuchnią 9,5/10 ocena końcowa 8,5/10 ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Kuba nie czekaj daj wkoncu ten super link by pobrac twoj dom
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|