Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.04.2007, 12:51   #1
Kuba xD
Guest

Domyślnie Domek z ogrodem :D

Niestety zrobiłem go z dodatkami, bo bez to porażka by była. W salonie drugi raz zastosowałem tę samą tapetę co w poprzednim domku, ale ta najlepiej pasowała. No i w końcu zrobiłem dom z ogrodem !! Zawsze się tego "boje" bo jakoś mi ogródki nie wychodzą, ale ten jest chyba całkiem ok. Oceniajcie:

Front, ogród:

Salon:

Kuchnia (połączona z salonem jest):

Sypialnia:

Gabinet:

Łazienka:

I rzut z góry:

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:12

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.04.2007, 22:27   #2
The FerG

Reputacja: 10
Domyślnie

Pierwszy!!!
Fajny domek tylko w środku troche przynury może przez te kolory i za mało okien.Jest za pusty jeszcze.
Sypialnia wcale mi się nie podoba ,ale reszta może być

Na zewnątrz 10/10
W środku 5,5/10
Dobranie kolorów 6/10
Za bryłe 9/10

Jest dobrze :smirk:
Szkoda że nie widziałem poprzedniego domku
The FerG jest offline  
stare 26.04.2007, 13:06   #3
cysia
Guest

Domyślnie

Cudo wszędzie.I ty się bałeś że ci ogródek nie wyjdzie cudo

stare 26.04.2007, 13:17   #4
Rider41
Guest

Domyślnie

Ładny domek przyznam tylko dlaczego juz nikt nie robi domow z fundamentami ? :shifty:

10/10

stare 26.04.2007, 13:20   #5
Kuba xD
Guest

Domyślnie

Dlatego bez fundamentów, że zamieszkają w nim szczeniaki, a one nie mogą chodzić po schodach, bynajmniej u mnie... :con:

Dzięki za ocenki Czekam na kolejne

stare 26.04.2007, 16:05   #6
boX
Guest

Domyślnie 10/10

Bardzo ładny domek. Strasznie mi się podoba oceniam cię na 10/10

stare 26.04.2007, 18:03   #7
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie

Mnie się szczerze mówiąc podoba tak średnio. Klocek to nic wyjątkowego... Mogłeś to jakoś urozmaicić, no nie wiem...4/10
Ogródek za to fajny, ale to pokrycie terenu trochę rozmazane, no i jeszcze przydałoby się kilka kwiatów na grządkach, a nie tylko w donicach. 9/10
Wnętrze też mi nie leży. Kanapa jest zbyt jaskrawa... W ogóle kolory dziwnie w salonie trochę dobrane, ale może być. W kuchni za pusto i mogłoby być jaśniejsze pokrycie ścian. Sypialnia... Też pusta i strasznie czerwona... Trochę tej czerwieni za dużo. Gabinet - jak gabinet. Nowoczesny i przestronny. Ok. Mimo wszystko warto byłoby pościągać jakieś obrazy... Łazienka - nie mam zastrzeżeń, poza lustrem.

Ogólnie za wnętrze daję 5/10

Wiem, że wyszłam na wiedźmę, ale to tylko moja ocena. Proszę cię, nie bierz tego do serca... xP

Ostatnio edytowane przez shezza : 02.05.2007 - 13:47
shezza jest offline  
stare 26.04.2007, 18:05   #8
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie

Mnie się szczerze mówiąc podoba tak średnio. Klocek to nic wyjątkowego... Mogłeś to jakoś urozmaicić, no nie wiem...4/10
Ogródek za to fajny, ale to pokrycie terenu trochę rozmazane, no i jeszcze przydałoby się kilka kwiatów na grządkach, a nie tylko w donicach. 9/10
Wnętrze też mi nie leży. Kanapa jest zbyt jaskrawa... W ogóle kolory dziwnie w salonie trochę dobrane, ale może być. W kuchni za pusto i mogłoby być jaśniejsze pokrycie ścian. Sypialnia... Też pusta i strasznie czerwona... Trochę tej czerwieni za dużo. Gabinet - jak gabinet. Nowoczesny i przestronny. Ok. Mimo wszystko warto byłoby pościągać jakieś obrazy... Łazienka - nie mam zastrzeżeń, poza lustrem.

Ogólnie za wnętrze daję 4,5/10
Za wszystko razem dam 5,9/10 . Widać, że się napracowałeś.

Wiem, że wyszłam na wiedźmę, ale to tylko moja ocena. Proszę cię, nie bierz tego do serca... xP
shezza jest offline  
stare 28.04.2007, 10:59   #9
kyku
Guest

Cool

jakos nie za bradzo mi się podobają te półściany na dachu..
ale kolor domu ładny.. w ogrodzie nie podoba mi się miejsce, gdzie te stoliki z krzesłami stoją.. i ta palma w doniczce

7,5/10

w środku zaskoczył mnie salon! w moim domu "realu" mam identyczny dywan i do złudzenia podobną sofę :laugh:

łazienka nie w moich ulubionych kolorach, lecz bardzo ładna.. to samo z kuchnią
9,5/10

ocena końcowa 8,5/10

stare 28.04.2007, 11:18   #10
Rider41
Guest

Domyślnie

Kuba nie czekaj daj wkoncu ten super link by pobrac twoj dom razem z folderem downloads, napewno bardzo duzzo userów do pobierze

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania