![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich forumowiczów. Chcialbym wam zaprezentować mój pierwszy dom który wrzucam na forum lecz drugi jaki zrobiłem w simsach.
Dzięki za obejrzenie. Myśle że nie jest tak źle . Czekam na komentarze na te dobre i na te złe Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:11 |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Całkiem ładnie jak na pierwszy dom to nieźle co do bryły jest w niej za dużo okien gdybyś dal więcej roślin szczególnie wysokich palm to lepiej by się prezentowała .
Wnętrze ładne staranie urządzone . Jest też sufit dzięki któremu lepiej się prezentuje . Jak na pierwszy dom to podoba mi się czekam na kolejne twoje praca i Pozdrawiam Daje w sumie 8\10 te 2 punkty to za zewnątrz |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła całkiem udana moim zdaniem, chociaż jak wspomniał Kowalski123 za dużo tych okien i w ogrodzie mogłoby być więcej roślin. Podoba mi się kolorystyka domu i weranda przed wejściem.
Wnetrza nieco surowe stylistycznie (zwłaszcza kuchnia), ale schludne i poprawnie zagospodarowane. Nadmiar okien powoduje wrażenie pustki, które łagodzi trochę kolorystyka. Na przyszłość rób więcej zdjęc i wstawiaj też rzuty pięter, będzie można łatwiej wyobrazić sobie rozkład domu. Jak na pierwszy projekt całkiem nieźle. Często forumowicze, którzy po raz pierwszy pokazują swoje domy mają problem z urządzeniem pomieszczeń, które są meblowane "po kątach" - tutaj na szczęscie tego nie widzę. Masz zadatki na dobrego architekta, z przyjemnością obejrzę Twoje kolejne projekty. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest nawet ok, jak to jest twój 1 domek
![]() ![]() Sypialnia jest piękna ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak na drugi dom w Simsach to super ! Ogólne to w moim stylu... Przesterzennie, nowoczesnie i stylowo. Najbardziej podoba mi sie salon i jadalnia, ale do zadnych innych pomieszczen nie mam zastezen. 10/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Bryła nawet ładna,tylko okna pod oknaemi dziwnie wtglądają i jest wrażenie jak by bylo pusto,daj też zrzuty bo nie widze czy jest pusto,nie podoba mi się obraz nad telewizorem,i daj więcej dekoracji i wogrodzie kilka kwiatów..
pzdr.secret-name |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mmm...nie jest źle, jak na drugi dom.Bryła dość ciekawa, ale w środku za dużo przestrzeni.Podoba mi się sypialnia. 6/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Sorry ale nie moge zrobić zrzutów ponieważ mam położone sufity .
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A jak ty to robisz ze masz sufity ?
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Blackburn - jest takie przydatne narzędzie o nazwie "ceiling tile controller" (do pobrania wraz z sufitem np. stąd). Znajdziesz go w dekoracjach, wygląda jak płyta CD. Możesz go umieścić gdzieś na parceli i gdy klikniesz na niego w trybie życia będziesz mógł ukryć sufit bez usuwania go w trybie kupowania. Bardzo przydatna rzecz podczas grania
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|