Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.03.2008, 20:20   #1
Blackburn
Guest

Domyślnie Mój pierwszy dom [BRAK ZDJĘĆ]

Witam wszystkich forumowiczów. Chcialbym wam zaprezentować mój pierwszy dom który wrzucam na forum lecz drugi jaki zrobiłem w simsach.

Dzięki za obejrzenie. Myśle że nie jest tak źle . Czekam na komentarze na te dobre i na te złe

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:11

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.03.2008, 20:45   #2
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: Mój pierwszy dom

Całkiem ładnie jak na pierwszy dom to nieźle co do bryły jest w niej za dużo okien gdybyś dal więcej roślin szczególnie wysokich palm to lepiej by się prezentowała .
Wnętrze ładne staranie urządzone . Jest też sufit dzięki któremu lepiej się prezentuje .
Jak na pierwszy dom to podoba mi się czekam na kolejne twoje praca i Pozdrawiam
Daje w sumie 8\10 te 2 punkty to za zewnątrz
Wielebny jest offline  
stare 04.03.2008, 23:26   #3
haughton

Reputacja: 10

Bryła całkiem udana moim zdaniem, chociaż jak wspomniał Kowalski123 za dużo tych okien i w ogrodzie mogłoby być więcej roślin. Podoba mi się kolorystyka domu i weranda przed wejściem.

Wnetrza nieco surowe stylistycznie (zwłaszcza kuchnia), ale schludne i poprawnie zagospodarowane. Nadmiar okien powoduje wrażenie pustki, które łagodzi trochę kolorystyka. Na przyszłość rób więcej zdjęc i wstawiaj też rzuty pięter, będzie można łatwiej wyobrazić sobie rozkład domu.

Jak na pierwszy projekt całkiem nieźle. Często forumowicze, którzy po raz pierwszy pokazują swoje domy mają problem z urządzeniem pomieszczeń, które są meblowane "po kątach" - tutaj na szczęscie tego nie widzę. Masz zadatki na dobrego architekta, z przyjemnością obejrzę Twoje kolejne projekty.
haughton jest offline  
stare 05.03.2008, 12:13   #4
ZuuZaa
Guest

Jest nawet ok, jak to jest twój 1 domek Bryłka trochę klockowata i mało roślinek w ogrodzie ^^ Środek natomiast jest bardzo ładny, chociaż trochę ciemno Daję 8/10

Sypialnia jest piękna Jak dzisiaj będę grać też taką robie xD

stare 05.03.2008, 13:56   #5
sandusiaaa
Guest

Jak na drugi dom w Simsach to super ! Ogólne to w moim stylu... Przesterzennie, nowoczesnie i stylowo. Najbardziej podoba mi sie salon i jadalnia, ale do zadnych innych pomieszczen nie mam zastezen. 10/10

stare 05.03.2008, 15:17   #6
björn borg

Bryła nawet ładna,tylko okna pod oknaemi dziwnie wtglądają i jest wrażenie jak by bylo pusto,daj też zrzuty bo nie widze czy jest pusto,nie podoba mi się obraz nad telewizorem,i daj więcej dekoracji i wogrodzie kilka kwiatów..
pzdr.secret-name
björn borg jest offline  
stare 05.03.2008, 15:38   #7
Greenlyme
Guest

Mmm...nie jest źle, jak na drugi dom.Bryła dość ciekawa, ale w środku za dużo przestrzeni.Podoba mi się sypialnia. 6/10

stare 06.03.2008, 12:07   #8
Blackburn
Guest

Sorry ale nie moge zrobić zrzutów ponieważ mam położone sufity .

stare 06.03.2008, 13:28   #9
sandusiaaa
Guest

A jak ty to robisz ze masz sufity ?

stare 06.03.2008, 13:39   #10
haughton

Blackburn - jest takie przydatne narzędzie o nazwie "ceiling tile controller" (do pobrania wraz z sufitem np. stąd). Znajdziesz go w dekoracjach, wygląda jak płyta CD. Możesz go umieścić gdzieś na parceli i gdy klikniesz na niego w trybie życia będziesz mógł ukryć sufit bez usuwania go w trybie kupowania. Bardzo przydatna rzecz podczas grania
haughton jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania