![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Karmelek (clean) Cóż, wiem, że macie dość już moich domków, ale wiedzcie, że tak naprawdę robię je dla Was, bo sam narazie nie mogę za bardzo w nich grać - czekam cały czas na komputerek... Tym razem zdjęcia nawet dobrze mi wyszły, ale i tak nie odzwierciedlają uroku domku... A co do samej parceli - cóż osobiście jestem bardzo zadowlony, tymbardziej, że w sumie przez przypadek powstała. Wielkość/size: 2x2 Koszt/cost: 55 236$ Testowany/tested: Nie/No Pokoje/romms: mały salonik, 2xłazienka, sypialnia, kuchnia/ small livingroom, 2xbathroom, bedroom, kitchen TS2; TS2 NS; TS2 NŻ; TS2 ZW; TS2 4PR Pozdrawiam: Kuba Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:22 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nieduży, ale ładny. Buduj dalej! Lubie oglądać twoje domki, są naprawdę świetne.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ej,zakochałam się w nim *__*
Nazwa domu "Karmelek" idealnie do niego pasuje...Te kolorki... <ślinotok> Jestem na diecie,więc dlatego... <ściera ślinę z klawiatury> A co do domku - przytulny,pastelowy,cieplutki,wygodny,z klimatem ;d No i Maxis rulez,domy z dodatkami z neta wyglądają jak połamane ;/ Nie oceniam bo to nie o to chodzi ;p Jedyne co bym zmieniła,to może więcej roślin i jakieś elementy nieco innych kolorów - np.czerwień,miętowy,jasna zieleń...Jakieś mebelki czy coś w tym stylu ;p Ale i tak jest bardzo dobrze ^^ Co prawda nikt nie buduje tak jak moja Inspiracja,Irbis,ale ten domek jest całkiem niezły ;p Udał Ci się - więcej takich domków! Oczywiście clean ^^ Ach,wiem że komentarz do niczego,ale ze mnie żaden znawca domków ;p Albo mi się podoba albo nie podoba i koniec ;p |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek ślicznie prezentuje się z zewnątrz , i te kolorki ^^ <zakochany> Mnie się podoba ;d
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nawet ładny moja ocena: 9/10
Pozdr. ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki za ocenki i czekam na kolejne
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Muszę podbić. Mój nowy dom się zagubił gdzieś na dole... Oceniajcie
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Nie pisz posta pod postem,jest opcja edytuj
PS:Irbis zajrzyj w wiadomości Pozdr. ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Oglądałam inne Twoje domy i moim zdaniem ten jest najlepszy. Wnętrza są ciepłe i przytulne, zaś bryła zachwyca prostotą.
Kilka rzeczy jednak chętnie bym w nim zmieniła. Szczególnie nie podoba mi się biała kuchenka, wolałabym tę brązową z dodatku Na studiach. W łazience zmieniłabym pokrycie ścian i podłogi na bardziej przytulne. W całym domu dodałabym wiele ozdób na ścianach i szafkach, a w pustych kątach poustawiałabym kwiaty. Poza tym wszystko ładnie. Z pośród wszystkich pomieszczeń najbardziej podoba mi się salon, zaś na zewnątrz urzeka mnie taras z tyłu domu. Moi simowie uwielbiają takie tarasy ![]() Pozdrawiam ![]()
#10 |
Reputacja: 14
|
![]() Powiem tak jak Irbis: Oglądałam Twoje inne domy, ale ten najbardziej przypadł mi do gustu. Bryła jest w moim stylu, więc za to plus. Mały ogród też jest i to mi się podoba. Dwie choinki z przodu, kilka klombów i kwiatki: Nie dużo, ale gustownie. Przedpokój w ciepłych barwach, tak samo jak reszta domu. Zastrzeżeń raczej nie mam. Kolory pasują do siebie i nie gryzą się. Ocena: 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|