![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój drugi domek na forum.
Hey mam na imię Patrycja Knot. Przeprowadziłam się z rodzinnej wsi do Miłowa.prowadzę spokojne życie z moimi trzema kotkami. Nie dawno zmarła mi mama i byłam załamana.Ale już wszytko jest ok. Moi przyjaciele podtrzymują mnie na duchu. Więc przejdźmy do oglądania mojego domku. Domek z przodu.Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie ![]() Domek z tyłu.Nie robiłam ogrodu ponieważ nie ma sie kto nim zająć.Ja pracuje od 8.00 do 16.00 a potem trzeba cos zjesc i posprztac w domu i zaopiekowac sie kotkami. Wejście Salon.Jest utrzymany w kolorze czerwono-brązowo0białym (białego jest malutko)Lubię te kolory ![]() Kuchnia jest w kolorze brązowym. Mój pokój jest utrzymany w kolorze zielonym i brązowym. Łazienka Rzut I to wszytko ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:20 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
to po co tematy zakładasz? Najpierw zobacz czy są zdjęcia a potem zakładaj ^^"
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie naskakuj tak na nią ^^ to zrób nowe zdjęcia
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ty słuchaj no !! Odczep sie ode mnie ! Miałam okno wyświetlone siostra mi wszytko pokasowała !!!!!!!!!! Ale nie chcący..
i dzeki ze ktoś w końcu mnie rozumie. Mam też jeszcze jden problem fotki są małe !! i mi sie to tak podzieliło , ze są duże i małe ! I nie wiem co mam robić . A już wszystkiego próbowałam ![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]()
a.) zakładaj temat jeśli jesteś całkowicie pewna tego, że wstawisz zdjęcia
b.) wybieraj z folderu zdjęcia o nazwie 'snapshot' a nie 'thumbnail' c.) http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37805 przeczytaj baaaardzo uważnie d.) Trzymaj siostrę z dala od komputera e.) Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
lol... znagadzam sei z sheep-y ... ale mi sie neistety też tak stało z fotami xD hehe ;p ale w paincie je poprawialam xD ;p
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Poza tym troche grzeczniej, bo nikt sie Ciebie nie czepiał, a jak juz to nie bez powodu. Btw. front domku, który widze jest całkiem, całkiem. Wiec zmobilizuj się z tymi fotami, bo chciałabym zobaczyc jak Ci wyszły wnętrza ![]() |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się dom....nie będę oceniać
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hm, strasznie duzo niewykorzystanego miejsca. Prawie pusty salon i mnóstwo przestrzeni pomiedzy salonem a kuchnią. Pasowało Ci to do bryły domu, ale widać, ze nie miałas pomysłu co z tym zrobić.
Cała reszta bardzo zwyczajna. Podobają mi się kolory w pokoju - soczysta zieleń połączona z brązem. Nastepnym razem postaraj się porobić zdjęcia tak, zeby było widac wiecej ścian, a nie tylko ich niskie zarysy. Wiem, ze to trudne w małych pomieszczeniach, ale przynajmniej widac jaka tapeta itd. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|