Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2008, 13:51   #1
zahisz
Guest

Domyślnie Porwanie - powrót bez brzuszka

Mój sim facet był już trzy razy porywany przez UFO i...jak do tej pory nie zaszedł w ciążę. Ma rozwiniętą logikę i naukę jako hobby na maksa. Domyślacie się pewnie, że po to został porywany, aby miał małego kosmitę!
Miał ktoś może taki problem i wie jak go rozwiązać? A może jest jakiś sposób na to, żeby sim był w ciąży z kosmitą.
Hm btw boolProp mi nie zadziała, tylko mi grę schrzanił
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2008, 17:52   #2
_Ada
Guest

Domyślnie Odp: Porwanie - powrót bez brzuszka

A jak został porwany, za pomocą boolpropa czy bez boolpropa? Jeżeli z boolpropem to najczęściej u mnie simowie nie są w ciąży.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2008, 18:36   #3
Martwy Kot
Guest

da się wywołać kosmiczną ciążę insiminatorem..
aczkolwiek efekty tego bywają różne... czasem dziecko jest całe jak ufo a czasem ma zwykłą skórę i jakiś element twarzy "ukosmiczniony" i wygląda to co najmniej dziwacznie. :con:
boolProp też robi swoje... bo bez boolPropa zawsze simowie wracają mi w ciąży, choć zdarzyło się tylko kilka razy...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2008, 20:28   #4
zahisz
Guest

Porywali go bez kodu - tak naturalnie. To jest właśnie najgłupsze, że niby jak cię porywają kosmici bez żadnych boolpropów czy innych sztuczek to wracasz w ciąży. A tu? A tu...echem.
To już będzie bodajże 5 raz... i dalej nic.
Może po prostu właśnie para ziemsko-kosmiczna nie przypadła sobie do gustu. Ufoki mają wymagania co do wyboru partnerów :shy:

Chyba specjalnie ściągnę tego insiminatora czy jak tam, bo przez to wszystko nie mogę dalej grać, jak sobie zaplanowałam

A jeśli kogoś nie porywają kosmici, a chciałby to mam parę małych, ogólnie znanych rad: najlepiej jeśli sim ma rozwiniętą logikę, a teleskop (najdroższy) jest wysoko umieszczony, bądź na skraju działki, a najlepiej i to i to.
Takim własnie sposobem mój sim był porywany 5 razy niemalże pod rząd...tylko tego dzieciaka mi nie zrobili!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2008, 20:56   #5
bouffe
Guest

Cytat:
Napisał zahisz
najlepiej jeśli sim ma rozwiniętą logikę
Hm.. Ja raz miałam takie zdarzenie, że kosmici zapłodnili mi sima, który miał tylko parę punktów logiki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2008, 20:58   #6
Mamełe

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał bouffe
Hm.. Ja raz miałam takie zdarzenie, że kosmici zapłodnili mi sima, który miał tylko parę punktów logiki
Wieksza ilośc punktów logiki zwiększa szanse na porwanie. Nie wyklucza to oczywiście porwania sima z zerowym dorobkiem punktowym
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2008, 21:04   #7
Komandos-94-
Guest

Cytat:
Napisał zahisz
tylko tego dzieciaka mi nie zrobili!
ta część mnie po prostu rozwaliła xd

jak grasz bez boolprop, to powinno wszystko być ok, być może masz jakis błąd w grze?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2008, 21:42   #8
Rainbow
Guest

Hah,a mojego Sima 2 razy porywali komsici (naturalnie,bez boolpropa,nie miałam też InSima i żadnych innych hacków) i za każdym razem go zapłodnili

Cytat:
Napisał Martwy Kot
da się wywołać kosmiczną ciążę insiminatorem..
aczkolwiek efekty tego bywają różne... czasem dziecko jest całe jak ufo a czasem ma zwykłą skórę i jakiś element twarzy "ukosmiczniony" i wygląda to co najmniej dziwacznie. :con:
No i obie córki mają karnację i kolor oczu po tacie,ale tak jak i mają dzieci kosmitów-mają ogromne oczy i trójkątną,kościstą twarz
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania