![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój sim facet był już trzy razy porywany przez UFO i...jak do tej pory nie zaszedł w ciążę. Ma rozwiniętą logikę i naukę jako hobby na maksa. Domyślacie się pewnie, że po to został porywany, aby miał małego kosmitę!
Miał ktoś może taki problem i wie jak go rozwiązać? A może jest jakiś sposób na to, żeby sim był w ciąży z kosmitą. Hm btw boolProp mi nie zadziała, tylko mi grę schrzanił |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A jak został porwany, za pomocą boolpropa czy bez boolpropa? Jeżeli z boolpropem to najczęściej u mnie simowie nie są w ciąży.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
da się wywołać kosmiczną ciążę insiminatorem..
aczkolwiek efekty tego bywają różne... czasem dziecko jest całe jak ufo a czasem ma zwykłą skórę i jakiś element twarzy "ukosmiczniony" i wygląda to co najmniej dziwacznie. :con: boolProp też robi swoje... bo bez boolPropa zawsze simowie wracają mi w ciąży, choć zdarzyło się tylko kilka razy... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Porywali go bez kodu - tak naturalnie. To jest właśnie najgłupsze, że niby jak cię porywają kosmici bez żadnych boolpropów czy innych sztuczek to wracasz w ciąży. A tu? A tu...echem.
To już będzie bodajże 5 raz... i dalej nic. Może po prostu właśnie para ziemsko-kosmiczna nie przypadła sobie do gustu. Ufoki mają wymagania co do wyboru partnerów :shy: ![]() Chyba specjalnie ściągnę tego insiminatora czy jak tam, bo przez to wszystko nie mogę dalej grać, jak sobie zaplanowałam ![]() A jeśli kogoś nie porywają kosmici, a chciałby to mam parę małych, ogólnie znanych rad: najlepiej jeśli sim ma rozwiniętą logikę, a teleskop (najdroższy) jest wysoko umieszczony, bądź na skraju działki, a najlepiej i to i to. Takim własnie sposobem mój sim był porywany 5 razy niemalże pod rząd...tylko tego dzieciaka mi nie zrobili! |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jak grasz bez boolprop, to powinno wszystko być ok, być może masz jakis błąd w grze? |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]()
Hah,a mojego Sima 2 razy porywali komsici (naturalnie,bez boolpropa,nie miałam też InSima i żadnych innych hacków) i za każdym razem go zapłodnili
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|