![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie! Chciałam Wam przedstawić mój pierwszy domek tutaj. Oczywiście proszę o szczere opinie. Zapraszam do oglądania! Sorki za małe zdjęcia (kliknij na zdjęcie, aby zobaczyć je w większych wymiarach).
Proszę o nie kopiowanie zdjęć i tekstów, bez mojej zgody. Pozdrawiam, Klemciaczeq... ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:45 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Na zdjęciach nic nie widać. Dom jest zimny, mało okien, ciemno, smutno i ponuro, zero żywych kolorów. Dom zrobiony na odwal się. Pościągałaś jakieś gotowe zestawy i poukładałaś meble jak leciało, nie ma żadnych ciekawych kombinacji. Moja ocena to 2/10. Nie obrażaj się, mam nadzieję że następne domy będą lepsze
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
3/10 tak na zachętkę do tworzenia kolejnych domków. Co do mojej opinii zgadzam się z ZuuZaa
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To znaczy nie ściągałam gotowych zestwaow, ale tak jakoś do nowoczesności to mi daleko, jednak lepiej radzę sobie z domami bardziej właśnie rodzinnymi, więc może jkieś wystawię.
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zacznę o tego, że nie ma ogrodu. Te kilka drzew to nie ogród, przynajmniej dla mnie. Bryła to taki klocuszek
![]() ![]() ![]() ![]() Tym "opowiadankiem" skomentowałam Ci domek. Ogólnie nie zabardzo mi się podoba. Pusto, zimno, wszędzie ta podłoga... Ale oki! 5/10 Ci się należy. Buduj dalej. Pozdrawiam! ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Nie obraź się ale...bryła mi się nie podoba, taki zwykły klocek... W domu przydało by się trochę żywych kolorów, dekoracji i roślinek. I co najważniejsze jakiegoś ogródka na zewnątrz. Jest pusto i ciemno... dywan w łazience jakoś tam nie pasuje, pomijając już fakt że wszędzie jest lustrzana podłoga, która jakoś nie pasuje w całym domu.
4/10 - na zachętę. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|