![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Gdzie i jak mogę zmienić nazwę rodziny? Domu? Czy jak to inaczej nazwać. Chodzi mi o nazwę która się wyświetla, kiedy najeżdża się na dom. Próbowałam poszukać takiego tematu na forum, ale nie bardzo wiem co wpisywać w wyszukiwarkę.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak klikniesz na dom to tam jst taka ikonka zmień nazwe parceli czy coś. Ale to chyba dochodzi dopiero od ktoregoś dodatku :/
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niestety można w ten sposób zmienić jedynie nazwę ulicy :<
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak. A nie chodzi ci włąśnie o to? Opisz dokładnie swój problem...
Jak nie nazwisko i nie nazwe parceli (np. Ulica Simowa 163) to co? edit: a nazwa ktora wyświetla się, jak się najeżdża na dom to właśnie przecież nazwisko rodziny mieszkającej w tym domy, które możesz zmienić za pomocą SIMPE.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Już piszę dokładnie.
Jest sobie rodzinka, np. Jedynak. I tam te dziewczyny nazywają się różnie, mają różne nazwiska. A mimo to, jak najedzie się na dom, to napisane jest "Jedynak". Tam, gdzie zmienia się nazwę parceli, zmienić można tylko ulicę, a tego napisu Jedynak nie. I nie wiem gdzie można to zmienić. W SimPe? Gdzie? Bo wiem, że tam można zmienić poszczególne imiona i nazwiska, ale jak tę ogólną nazwę? Po prostu ściągnęłam z MTS2 taką rzecz że mam wszystkie okolice jako dzielnice handlowe i tam opisy rodzin i ich "nazwy" są po angielsku. Poszczególne Simy mają polskie imiona i polskie nazwiska, a mimo to najeżdżam na dom i jest np. Aspir zamiast Aspirant. Ostatnio edytowane przez TeaHouseMoon : 30.03.2008 - 12:03 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|