![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajny domek 9.5/10
#3 |
|
![]()
A gdzie resztą piętra? Hę?
I rzucik? Może byłaś głodna i ją zjadłaś^^ A co do tatmych zdjęć. Dom, jak na pierwszy to bardzo ładny. Pod względem kolorystycznym itp. Chociaż nie wiem, czu nie ma czasami pustki... Na razie bez oceny, czekam na dalszą ilość zdjęć ![]() Ps. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze.
#4 |
Guest
|
![]()
Z tego co się zorientowałam to domek wystawil facet
![]() Podoba mi się ta skała na której stoi. Styl surowy, bez ozdóbek , troche nawet nieprzytulny, ale pasuje do samotnego faceta. Ten obrazek to spadek po byłej? ![]() Brakuje mi też zdjęć całości domu (jak łączą się poszczególne pomieszczenia) i ogrodu. Wstrzymam się z oceną do obejrzenia całości, ale na razie wygląda nieźle. |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ups. Przez przypadek wrzuciłem niedokończony post. Sorry.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Domek ładny, ale gdzie jego reszta ?? Bez oceny cyferkowej. Czekam na resztę domu
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Widziałam całość - ogród fajny też pasuje do charakteru domu. Ocena 8/10. Nie jestem zwolenniczką takiego stylu, ale pasuje mi do postaci, którą opisałeś ![]() Ogród mi się podoba, wejście od frontu też. Najbardziej jednak skała na której ten dom stoi Basen tez trochę dziwny, możesz go obudować jedną linią kafelków albo innego kamiennego podłoża. Ps. Dopuszczam, że inni nie muszą zgodzic się z moimi opiniami. Czekam na inne domy. Powodzenia w ich tworzeniu ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|