![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siema :*
Na początku zaznaczam że przedstawiony dom jest przebudową istniejącego już domu o nazwie "Dom Podróżny", który dochodzi z dodatkiem The Sims 2 Podróże !! Dom zamieszkuje Maciej Nowak który jest świeżo po studiach. Chatkę wybudowali rodzice Macieja. Jest mała; jak na potrzeby domownika wystarczająca. Maciej ma dziewczynę Madzię, z którą chciałby w przyszłości zamieszkać w tym domu. Jednak to wiąże się z przebudową sypialni, a za jakiś czas po ślubie simów zapewne będzie trzeba dobudować jeszcze jedno pomieszczenie, które będzie służyć za pokój dziecka. A to znów wiąże się z kosztami. Maciej nie chciałby naciągać rodziców więc narazie zarabia na przebudowę sypialni :laugh: . Działka: 2x3 Testowany: Tak Spis pomieszczeń: Salon, kuchnia, sypialna, łazienka Cena: 47 782 simoleony KONIEC ![]() Zapraszam do komentowania i oceniania domku. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:24 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
yeaah. pierwsza
![]() ![]() ładny tylko trochę mały. ogólnie oki ![]() ocena: 8/10 pzdr. |
![]() |
#3 |
|
![]()
Kolor bryłymi się nie podoba,działka pusta i nie ma ogrodu,salon ładny tylko wieża mi się niepodoba,kuchnia jest trochę mała,stół w jadalni mi się nie podoba, nie podoba mi się kolor ścian sypialni i a w łazience nie podoba mi kran wanna i toaleta z marmuru.
5/10 pzdr |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Obleśne (bez urazy)
Pozdr. ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła- nie oceniam bo z dodatku.
Wnętrze: plusy: -przytulnie i tylko tyle... minusy: -drzwi wejściowe -radio w salonie -krzesełka w jadalni -cała łazienka Daję 5/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Od razu obleśny? Mnie się tam podoba
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Sama mam wielką ochotę przebudować 'Dom Podróżny' ale jakoś nie mogę zebrać się w sobie. Co do twojej przebudowy:
Szkoda, że usunąłes cały stawek naokoło domu. Mogłeś zostawić chociaż symboliczną 'kałużę' , by zachować choć część klimatu z zewnątrz. Ogrodu prawie nie ma, kolor kojarzy mi się z domami w dziwnowie, a taras z tyłu domu też zapadł się pod ziemię- a szkoda. Wewnątrz jestw miarę przytulnie. Co mi nie pasuje? *obleśny (moim skromnym zdaniem) kominek *kolory mebli w lazience, które nijak nie zgrywają się z ogólną kolorystyką pomieszczenia *zasłony w sypialni *to, że meble są ustawione tylko 'pod ścianami' *nieszczęsny komputer i obrazek z motylami w sypialni - psują mi klimat ![]() 6/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dla mnie domek całkiem ładny. 7/10
Origame, skoro tak się znasz na domkach, to może udziel temu użytkownikowi jakiś rad- to co ci się nie podoba i jak to poprawić? Przynajmniej nie ściąga domków od innych osób, tak jak ty ściągasz rysunki. -.- |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No faktycznie ten kominek nie ten teges - jakby wycięty z tektury ;/
Ale za to super tapeta w sypialni - skąd ją masz?Doszła w jakimś dodatku czy z internetu? Domek byłby ładny,tylko że nie podoba mi się mieszanie mebli maxisowych z netowymi - to tak dziwnie wygląda.Albo całe w maxisie albo w netowskich dodatkach. Takie jest moje zdanie ^^ |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Kominek- błeee.
Reszta- w porządku. Bryła jest maxisa więc nie oceniam. Tylko dwuosobowe łóżko w sypialniby się przydało. Daję 8,5/10 za środek. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|