Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.03.2006, 14:01   #1
basia11
Guest

Domyślnie Pierwszy domek basi11 :D [BRAK ZDJĘĆ]

To mój pierwszy domek na forum więc zaczynam ale bez opowiadanka niechce mi się robić XD

Oceniajcie

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:02

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.03.2006, 14:12   #2
Wika
Guest

Domyślnie

Nie podoba mi się fontanna w łazience, ale domek jest bardzo ładny... Prosta bryła, chyba wszystko do siebie pasuje... No, domki robisz lepsze niż FS

9/10

stare 12.03.2006, 14:13   #3
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

No to się wypowiem. Jest ładny. Klockowaty, ale ja też innych nie umiem . Kuchnia trochę pomieszana. W salonie dziwny obraz - czajnik (chyba bardziej do kuchni), i ta podłoga bardziej do pokoju dziecka. Co do salonu to zapomniałam dodać, że mogłaś to biurko z komputerem zrobić w odzielnym gabinecie. Pokoj dziecka jest taki śłodziutki, że szok, ale ok. Tapeta z podłogą nie za bardzo pasuje, i ta "słomiana" szafa, ale jest ok . Łazience nie mam nic do zażucenia . Taras ładny tylko podłoga na nim ehh... straszna . Natomiast ogródek jest bardzo ładny, podoba mi się .
Ok mam nadzieję, że dodasz zdjęcie sypialni mamy z bliska, bo z daleko ciężko ocenić.
Ogółem daję 6,5/10
Pozdrawiam

stare 12.03.2006, 14:29   #4
#Julka#
Guest

Domyślnie

W sumie nawet udana produkcja Podoba mi się bryła, wszystko ( no, ale wściekły róż w pokoju dziecka można wybaczyc xD ) Nie pasują mi jednak te gwiazdki w łazience. Podobaja mi sie te ławy przy stawie Ogródek jest dobry, więc w sumie takie... 8/10

stare 12.03.2006, 14:32   #5
Toxic
Guest

Domyślnie

Domek nawet ładny, nie podoba mi sie ta podłoga na tarasie, i fontanna w łazience ale ogólnie nie jest źle. Moja ocena 7/10

stare 12.03.2006, 15:00   #6
Doris
Guest

Domyślnie

Cóż, nie za bardzo przypadł mi do gustu.
1.Salon, taki czerwioniasty, nie przepadam za tym kolorkiem
2.Fontanna w łazience :con: i tak jakoś dziwnie wepchnieta
3. Podłoga na tarasie, bardziej pasowałaby do łazienki
4. Ten rózowy...ale dobra :con: reszta jest dobra..., a ogród wprost przepiękny
7/10

Ostatnio edytowane przez Doris : 12.03.2006 - 15:01 Powód: nie twoja sprawa :)

stare 12.03.2006, 15:02   #7
Calintz
Guest

Domyślnie

Nawet ładny domek...nie podoba mi sie podłoga na tarasie, różowe ściany, wściekły kolor salonu i...fontanna w łazience...ogółem nie jest źle, 5/10

stare 12.03.2006, 16:53   #8
riannon
Guest

Domyślnie

No więc:
--Bryła: jest niezła. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Nawet powiem, ze bardzo mi sie podoba Natomiast paskudnie wygląda ta niebieska posadzka na ganku.
Ogródek: bez obrazy, ale jest niezbyt piękny. Strasznie uporządkowany. Krzaczki są w rzędach i jeszcze są takie same. I te kwiatki przed domem też nie wyglądają ładnie. Jeziorko moze być, chociaż nie podoba mi się ta wierzba na jego środku.
Kuchnia: Jest chyba najładniejsza ze wszystch pomieszczeń, chociaż troche głupio, że z zewnątrz wchodzi się przez główne drzwi od arzu do kuchni. Mogłaś zrobić jakiś korytarzyk.
Salon: Bardzo ładne kanapy, ale niezbyt mi pasują do tego wnętrza. Zmieniłabym podłogi, ściany i zasłonki. Wtedy byłoby lepiej.
Pokój dziecka: Słodziutki, bardzo mi się podoba. Tylko, że lepiej by wyglądał z białymi lub różowymi ścianami.
Łazienka: Ten dywan na środku łazienki jest według mnie nie potrzebny. Tak samo ta fontanna, troche to dziwne, po co komu fontanna w łazience Kafelki mi się też nie podobają.
Ogólnie chyba największym minusem jest to, że ściany i podlogi nie są dobrane kolorystycznie. Ale daję 7/10

stare 12.03.2006, 17:33   #9
Michalunia
Guest

Domyślnie

Tak za bardzo mi siem nie podoba:/ ale jak na pierwszy to nawet nawet

stare 12.03.2006, 19:24   #10
Nox
Guest

Domyślnie

Nie podoba mi sie niebieski taras , żle to wygląda z drewnianym stołem, pozatym ten czerwony pokój jest aż ZA czerwony proponuje zmienić biurko do kompa, pokuj dziecka strasznie chaotyczny, i to by bylo na tyle daje 7/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania